Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
Livrare Flori în toată țara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
  1. Acasa
  2. /
  3. Blog OkFlora
  4. /
  5. Idei de Cadouri
  6. /
  7. 4 cadouri de Valentine's Day pentru El

4 cadouri de Valentine's Day pentru El

02 Martie 2024

/

Idei de Cadouri

/

4 cadouri de Valentine's Day pentru El

 

4 cadouri de Valentine's Day pentru el

 

Luna iubirii este un bun prilej în care îndrăgostiții își declară iubirea unul în fața celuilalt. Este luna care ne amintește de cel mai pur sentiment și cât de mult trebuie prețuit. Valentine's Day se sărbătorești în toată lumea pe 14 februarie, iar în ultimii ani a devenit tot mai populară și în România. Și de ce nu ar fi? Iubirea este un sentiment atât de frumos încât merită celebrat de 2 ori în lună.

Așadar, februarie este și luna în care fiecare caută cadoul potrivit pentru persoana iubită. Probabil și tu te regăsești printre cei care se întreabă ce cadou sa ii faci iubitului de Valentine's Day, așa că îți venim în ajutor cu câteva idei inspirate de cadouri. Partea frumoasă este că toate dintre acestea pot fi personalizate în funcție de preferințele iubitului tău.

Îți recomandăm să adaugi lângă cadou și un mesaj care să îi arate sufletului tău pereche cât de mult îl prețuiești. Te poți orienta către o scrisoare romantică sau o felicitare unde să-ți așterni gândurile frumoase. Cadoul oferit va primi o notă personală și va fi, cu siguranță, apreciat. Nu uita nici de modul în care să îl dăruiești. O poți face într-un cadru intim, la o cină romantică sau dacă vrei să îți surprinzi cu adevărat iubitul, îi poți trimite cadoul acasă sau la birou.

Ține cont de aceste sugestii și alege unul dintre aceste cadouri de Valentine’s Day pentru barbati. Iată ce îți propunem:

Coș cu bere

Probabil cel mai bun cadou de Valentine's Day pentru barbati este un coș cu bunătățile favorite pe care să le savureze urmărind sportul preferat. Noi îți propunem acest coș cu bere Paulaner, alunele, fistic, cârnăciorii sticks și brânza Camembert. Practic, tot ce își poate dori să savureze în timpul competiției sportive preferate sunt adunate într-un coș decorat elegant cu gerbere, hyperycum, orhidee, crin și verdeață.

 

Acest dar este un mod romantic prin care îi poți spune cât de mult îl iubești și îi prețuiești pasiunile. Cu siguranță, va fi unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru iubitul tău.

Parfum YVES SAINT LAURENT La Nuit de L’Homme

Un alt cadou inspirat pe care i-l poți dărui sufletului tău pereche este reprezentat de un parfum special. Noi îți propunem parfumul La Nuit de L’Homme, un parfum seducător, potrivit pentru un dar romantic, așa cum ți-ai dori. Are un miros îmbietor compus din note de vârf precum cardamom și tonka, note inima precum virginia cedru, lavanda și bergamota, dar și note de bază precum cumarina, vetiver și lemn de santal.

Dacă ești în căutare de cadouri de Valentine's Day pentru el și nu știi ce să alegi, cu un parfum nu ai cum să dai greș. Îi poți alege preferatul din selecția noastră specială de parfumuri de pe site.

Whisky Chivas Regal

Subliniază-i caracterul puternic cu o băutură pe măsură! Anul acesta, îi poți oferi în dar de Ziua Îndrăgostiților, un whisky cu gust bogat de fructe din livadă, erică sălbatică și note dulci de miere. Whisky Chivas Regal este un amestec complex, iubit de pasionați și apreciat de cei care îl primesc în dar.

 

 

 

 

Dacă știi cât de mult iubește să se relaxeze după o zi solicitantă la job cu un pahar de whisky de calitate, atunci nu mai sta pe gânduri și comandă-i cadoul dorit. Îl poți personaliza cu un mesaj de dragoste potrivit.

Pachet cadou

Dacă vrei să-l surprinzi oferă-i cadoul perfect pentru el de Valentine's Day. Propunerea noastră specială este acest pachet cadou pentru iubit format din băutură Moet Chandon, bomboane Ferrero Rocher, șosete colorate Happy Socks și baloane în formă de inimă. Este pachetul perfect pentru a-i spune cât de mult îl iubești. Îmbină armonios eleganța, cu romantismul și amuzamentul.

 

 

La noi, găsești și alte variante de seturi cadou și îl poți alege pe cel compus din elementele preferate de iubitul tău. Oferă-l cu încredere pe cel favorit, căci nu ai cum să dai greș.

Alege darul potrivit pentru iubitul tău din propunerile noastre de cadouri de Valentine’s Day pentru el. Ține cont de preferințele lui și nu uita să îți personalizezi darul pentru un plus de romantism. Bucuria de pe chipul său când va primi ceea ce și-a dorit sau când îl vei surprinde cu un dar inedit este de neprețuit.

Loading...