Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
Livrare Flori în toată țara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
  1. Acasa
  2. /
  3. Blog OkFlora
  4. /
  5. Idei de Cadouri
  6. /
  7. 4 Idei de cadouri de Craciun pentru prieteni

4 Idei de cadouri de Craciun pentru prieteni

02 Martie 2024

/

Idei de Cadouri

/

4 Idei de cadouri de Craciun pentru prieteni

4 idei de cadouri de Crăciun pentru prieteni

   Sărbătorile se apropie și odată cu ele și timpul tău pentru a găsi cadourile potrivite pentru cei dragi se scurtează. Dacă ai trecut cu brio peste alegerea darului special pentru familie și iubită, este momentul să alegi cadourile pentru prieteni. Noi îți oferim 4 idei de cadouri de Crăciun pentru prieteni. Sugestiile noastre sunt potrivite atât pentru cuplurile de prieteni, cât și pentru amicul tău sau amica ta.

   De Crăciun, darul cel mai frumos pe care îl poți primi este să vezi bucuria pe chipul celor dragi atunci când își desfac darurile. Te ajutăm să trăiești aceste momente unice și îți aducem 4 idei cadouri Crăciun pentru prieteni cu care nu vei da greș.

   Cadourile cu tematică de sărbătoare sunt mereu binevenite în preajma Crăciunului, iar dacă ești convins că prietenilor tăi le-ar plăcea altceva, îți oferim variante care se potrivesc indiferent de preferințe.

 

Brad handmade

   Decorul de Crăciun nu poate fi complet fără clasicul și mult îndrăgitul brad. Orice iubitor al sărbătorilor de iarnă va fi extrem de încântat dacă îi oferi un brad de mici dimensiuni decorat handmade. Este, fără îndoială, una dintre cele mai inspirate idei cadouri Crăciun pentru prieteni.

   Noi îți propunem să optezi pentru un brad decorat cu șirag de mărgele, globulețe, fundițe, scorțișoară și clopoței.

 

 

   Este un dar potrivit de oferit atât cuplurilor de prieteni care te invită la masa de Crăciun, cât și prietenului tău cel mai bun sau prietenei tale cele mai bune. Mai mult, indiferent de spațiul de care dispune, un mic brad de Crăciun își face ușor loc în decorul de interior și chiar dacă mai au un pom de Crăciun în casă, unul mai mic poate fi cu ușurință poziționat în altă încăpere.

 

Coș de Crăciun

   Un coș plin cu surprize care să te ducă cu gândul la sărbătoare este una dintre cele mai bune idei cadouri de Crăciun pentru prieteni. Iar dacă nu ne crezi, iată doar câteva motive:

-          Este ușor de ales. Trebuie doar să te orientezi către produsele preferate de către prieteni, apoi să-ți alegi designul dorit pentru coș.

-          Este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Oricine va aprecia când primește bunătățile preferate.

-          Este personalizat și, totuși, nu implică mult efort.

-          Are un design atractiv.

   Recomandarea noastră este lădița de Crăciun, care conține crengi de brad, vin spumant Cricova, ananas, Ferrero Rocher și ornamente de Crăciun:

 

 

   Oferă bucurie cu gesturi mici, dar care spun o poveste. Un dar personalizat este întotdeauna apreciat.

 

Buchet cu dulciuri

   Când ești în căutare de idei de cadouri de Crăciun pentru cea mai bună prietenă, sugestiile bune vin tot de la noi. Îi poți oferi un buchet cu florile ei preferate, poate chiar decorat tematic sau, dacă este o iubitoare a ciocolatei, poți fi creativ și opta pentru un buchet cu dulciuri.

   Îți recomandăm un buchet cu ouă Kinder. Nu va fi încântată doar de aroma ciocolatei, dar și de micile surprize din interior.

 

 

   Buchetele formate din diferite produse dulci sunt la modă și extrem de apreciate de cei care le primesc. Este un cadou dulce, care îi va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze.

   În magazinul nostru online, găsești mai multe variante de buchete cu bomboane și ciocolată, dar și cu fructe.

 

Aranjament floral

   Un alt cadou personalizat este aranjamentul floral. Acesta este ales întotdeauna în funcție de preferințele celui căruia i-l dăruiești. Florile aduc mereu bucurie când sunt oferite cu drag, așa că nu ezita să le treci pe lista de idei cadouri de Crăciun pentru prietene, dar și cupluri de prieteni.

   Un aranjament floral splendid poate fi oferit prietenei tale în dar de Crăciun sau prietenilor care te invită la cina de Crăciun. Dăruiește-l alături de un vin spumant sau o șampanie, disponibile și ele pe site-ul nostru. Va fi un mod plăcut de a le mulțumi prietenilor pentru invitație.

   Magazinul nostru online îți pune la dispoziție o serie de aranjamente florale de diferite dimensiuni și cu diferite flori. Noi îți recomandăm unul compus din flori multicolore, care conține hortensia, ranunculus, orhidee vanda, lisianthus, trandafiri și verdeață decorativă.

 

 

   La cererea ta, cadourile prezentate anterior pot fi însoțite de o felicitare gratuită! Crăciunul este un prilej numai bun pentru a-ți mărturisi în mod sincer gândurile bune și a face urări din suflet. Așa că îți poți personaliza cadoul cu o felicitare specială.

 

   Crăciunul este și despre a dărui. Fă cadouri inspirate și încarcă-te din bucuria celor care le primesc. Prietenii tăi vor aprecia, cu siguranță, orice alegi din lista de idei cadouri Crăciun prieteni pe care am pregătit-o pentru tine. Ai 4 idei potrivite pentru prieteni și prietene, însă pe site-ul nostru, găsești mult mai multe variante pentru a-ți personaliza cadoul.

Loading...