Termeni şi condiţii
Oferte speciale
Trandafiri Mix Roz 101 buc
#2130
...
707.00
RON
-22%
909.00RON
15 Crizanteme Galben-Verde
#2248
...
179.00
RON
-18%
219.00RON
25 Crizanteme Multicolore
#2250
...
259.00
RON
-28%
359.00RON
25 Crizanteme Alb-Roz
#2251
...
259.00
RON
-28%
359.00RON
51 Trandafiri Fuchsia
#2148
...
408.00
RON
-11%
459.00RON
51 Trandafiri Fuchsia în Hârtie
#2133
...
408.00
RON
-11%
459.00RON
51 Gherbere Mix Roz
#2191
...
229.50
RON
-10%
255.00RON
51 Trandafiri Roșii
#2145
...
408.00
RON
-11%
459.00RON
51 Trandafiri Roșii în Hârtie
#2129
...
408.00
RON
-11%
459.00RON
51 Trandafiri Mix Orange
#2157
...
408.00
RON
-11%
459.00RON

Termeni şi condiţii

 1. Înainte de a folosi website-ul nostru vă rugăm să citiți atent termenii și condițiile de utilizare. Vizitarea site-uluiwww.okflora.ro sau folosirea (cumpărarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Ne rezervăm dreptul de a modifica periodic acești termeni și condiții fără a vă notifica în prealalbil.
 2. Prestăm servicii de:
  • livrare;
  • crearea buchetelor și aranjamentelor florale pentru orice ocazii;
  • amenajăm cu flori și compoziții florale locuri protocolare;
  • buchetul miresei și toată gama de produse specifice unei nunți;
  • crâșme și decor floristic pentru botez și cumetrie;
  • buchete și compoziții pentru evenimente corporative;
  • coroane și buchete pentru funerarii.
 3. Serviciile oferite de către OkFlora.ro și anume confecționarea și livrarea compoziției floristice precum și vânzarea și livrarea produselor adiacente necesită achitarea integrală.
 4. Toate lucrările și mărfuri prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare. Fiecare compoziție floristică are caracter individual și poate să difere prin ambalaj, exterior, mărime, etc. În dependență de factorii sezonieri, stocurile disponibile sau tehnicile de lucru folosite sunt posibile schimbări în număr, asortiment. Astfel produsul final poate să difere de cele ilustrate pe pagina web sau oriunde în reteaua internet. Cu toate acestea, în cadrul fiecărei compoziții floristice va fi depus efort maxim ca să fie respectată întocmai valoarea produsului final și aspectul/caracteristicile generale.
 5. În cazul în care titularul nu cunoaște adresa destinatarului, acesta ne va comunica numărul de telefon la care destinatarul poate fi apelat. Ulterior, împreună cu el fiind stabilită data, locul și ora livrării. Dacă destinatarul refuză să primească florile din orice motiv, livrarea se consideră executată și banii nu se restituie.
 6. La solicitarea livrării comenzii în baza numelui de pe facebook, compania OkFlora garantează returnarea în totalitate a banilor către titularul comenzii în cazul în care persoana nu va putea fi găsită. Dacă destinatarul refuză să primească florile din orice motiv, livrarea se consideră executată și banii nu se restituie. Dacă destinatarul refuză să ne pună la dispoziție datele cu caracter personal, livrarea se consideră anulată, iar titularului i se returnează banii.
 7. Dacă clientul nu este mulțumit de felul în care a fost executată comanda sau de calitatea produselor livrate, vă rugăm să vă adresați în termen de 24 ore din momentul livrării. Din motiv că florile sunt un produs ușor alterabil nu vom fi în stare să înlocuim produsul sau să returnăm suma achitată dacă nu vom fi informați la timp despre acesată problemă. În cazul neândeplinirii comenzii corect perfectate și achitate din vina serviciului OkFlora.ro garantăm returnarea în totalitate a sumei achitate.
 8. Achitarea serviciilor se efectuează de cumpărător în avans în mărime de 100% (o sută de procente) din costul serviciilor alese, prin orice mijloc ales din rubrica "Mod de plată" de pe site, sau propus de operator, excepție fiind comenzile luate pentru buchetul miresei, decorul nunților, cumetriilor.
 9. Valoarea minimă a comenzii de pe site este de 70 RON.
 10. Răspunderea OkFlora.ro în urma pretențiilor asupra serviciilor sau îndeplinirii lor se limiteaza doar la suma achitată de cumpărător.
 11. În cazul aparițiilor unor modificări în comandă prin adăugarea unor produse suplimentare, modificarea textului de felicitare, etc., titularul este obligat să ne prevină cu un apel, email sau să se apropie la oficiu cu minim 5 ore înainte de livrarea comenzii. În cazul nerespectării regulei date și revenirea cu modificări cu o ora preventiv, nu ne asumăm răspunderea de îndeplinire a modificărilor date. Dacă titularul anunță doar cu 4 ore preventiv modificarea buchetului din comandă, el va trebui să fie achitat 100%.
 12. În cazul anulării comenzii (nu mai mult de 24 de ore), garantăm returnarea banilor achitați. Taxa bancară va fi dedusă din suma returnată.
 13. Livrarea în orașul București precum și în zonele limitrofe ale acestuia, se efectuează în decurs de 2-5 ore după plasarea și achitarea comenzii. Livrarea se efectuează în intervalul de ore indicat de titular pe parcursul completării comezii pe site.
 14. La executarea comenzii cu livrare în hoteluri, campinguri, etc., cumpărătorul indică numărul camerei și numele de înregistrare a destinatarului (sau un grup, de exemplu – domnul și doamna). Comanda în hotel poate fi livrată doar până la recepție. Din motiv că în multe hoteluri nu este permisă trecerea serviciilor de livrare mai departe de recepție, livrarea la recepție pe data stabilită se consideră ca comandă executată. Nu răspundem pentru intârzierea comenzii sau imposibilitatea livrării ca urmare a adresei greșite a hotelului, sau a plecării mai devreme a destinatarului din hotel, shimbării numarului apartamentelor etc.
 15. Exactitatea livrării depinde de datele despre destinatar, pe care titularul ni le pune la dispoziție. De acea, vă rugăm să îndepliniți atent ancheta, și dacă este nevoie să menționați în comentariile comenzii datele specifice (codul de la ușa scării, în care departament lucrează etc.).
 16. Fiecare titular trebuie să indice adresa exactă a destinatarului. În cazul în care titularul nu cunoaște adresa de livrare, compania „OkFlora” își rezervă dreptul de a apela destinatarul pentru a afla adresa exactă a livrării. În cazul oferirii de date greșite sau incomplete necesare pentru executarea livrării, lipsa destinatarului la adrea indicată, titularul este anunțat despre schimbările apărute în statutul comenzii, iar destinatarul va fi apelat pentru a concretiza corectitudinea datelor de livrare. În cazul în care destinatarul se află pe altă adresă, buchetul va merge cât mai curând posibil la adresă noua, doar după ce titularul va achita suma pentru livrarea repetată:
  • 15 RON - costul pentru oraș;
  • Pentru celelalte destinații livrarea repetată constituie suma livrării inițiale;
  • În cazul în care destinatarul nu este la adresa indicată și/sau nu este disponibil, buchetul revine înapoi la companie. Pe parcursul a 72 ore dacă destinatarul nu poate fi gasit chiar și cu ajutorul titularului, comanda se consideră livrată și banii nu se restituie.
 17. Realizarea, precum și expedierea pozei la livrare, se efectuează doar cu acordul persoanei destinatare.
 18. Titularul se obligă, în momentul oferirii informațiilor necesare executării comenzii, să respecte normele legislației în vigoare. (Exemplu: de a nu folosi în textul felicitării lexic nenormativ, să nu folosească serviciile magazinului ca mită, să nu folosească lucrătorii serviciului de livrare pentru pătrunderea în locuri cu acces interzis sau alte încălcări).
 19. Titularul are obligația de a respecta legea și de a oferi date veridice în timpul plasării comenzii.
 20. Procedura și termenii de reântoarcere a banilor depinde în totalitate de metoda de plata aleasă la efectuarea comenzii. Dacă metoda de plată a fost efectuată prin achitarea cu cardul, returnarea mijloacelor financiare are loc doar pe contul de card cu ajutorul căruia s-a efectuat achitarea.
 21. Anularea unei comenzi poate fi efectuată doar prin telefon sau la oficiu cu minim 5 ore în prealabil.
 22. Comenzile pentru aceeași zi și următoarea noapte se preiau până la ora 20:00.
 23. În cazul încălcării de către cumpărător a condițiilor date, magazinul online are drepul să oprescă îndeplinirea serviciilor, pâna la înlăturarea încălcărilor și compensarea daunelor suportate de magazin în urma acestora sau să rezilieze înțelegerea de prestare a serviciilor, informând despre aceasta cumpărătorul pe adresa electronică oferită la perfectarea comenzii.
 24. Ne intrând în contradicție cu stipulările de mai sus, magazinul se eliberează de răspundere în cazul neîndeplinirii condițiilor date, dacă aceasta survine ca urmare a factorilor de forță majoră, inclusiv acțiunile organelor de stat, incendiu, inundații, cutremur de pamânt, alte calamități naturale, lipsa energiei electrice, lucrul instabil al rețelelor de calculator, greve, și alte cazuri, ne incluse în listă, ce pot influența asupra executării comenzii.
 25. OkFlora.ro nu poate fi penalizată pentru nerealizarea serviciilor adiționale gratuite precum: expedierea confirmării SMS a livrării, expedierea pozei la livrare pe adresa de email a clientului, livrarea cardului de felicitare.

Termenii şi condiţiile companiei Ok Flora

Livrare Flori

okflora

flori

cadouri

dulciuri

Moldova

jucării de plus

baloane

costum

decor

compozitii

livrare inteligenta

livrare traditionala livrare vip

buchetul miresei

foto

video

online

whatsapp

messenger

facebook

telegram

viber

card

oficiu postal

posta

terminal

bancar

visa

maestro

mastercard

paypal

transfer

curier

oficiu

ocazii

nunta

magazin

telefon

frumoase

proaspete

comandă

Livrare Flori, okflora, flori, cadouri, dulciuri, Moldova, jucării de plus, baloane, costum, decor, compozitii, livrare inteligenta, livrare traditionala livrare vip, buchetul miresei, foto, video, online, whatsapp, messenger, facebook, telegram, viber, card, oficiu postal, posta, terminal, bancar, visa, maestro, mastercard, paypal, transfer, curier, oficiu, ocazii, nunta, magazin, telefon, frumoase, proaspete, comandă,

Termenii și condițiile generale ale companiei de livrare flori OkFlora în Moldova

Regulile descrise în această rubrică se vor aplica tuturor vânzărilor

Compania și consumatorul se obligă să respecte regulile ce țin de livrare, oferirea de servicii, achitări, condiții de întoarcere a banilor și program de lucru

Termenii și condițiile generale ale companiei de livrare flori OkFlora în Moldova. Regulile descrise în această rubrică se vor aplica tuturor vânzărilor. Compania și consumatorul se obligă să respecte regulile ce țin de livrare, oferirea de servicii, achitări, condiții de întoarcere a banilor și program de lucru.

Se încarcă...