Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-06-18
Livrare Flori în toată țara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-06-18
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
  1. Acasa
  2. /
  3. Despre noi

Despre noi

      OkFlora este compania care are o experiență de 8 ani în domeniul livrării florilor.  Aici iau naștere cele mai frumoase compoziții florale, executate cu mult suflet de floriști. Scopul nostru este de a umple cu emoții pozitive chipurile și sufletele celor apropiați.

     Creăm buchete și aranjamente florale pentru orice ocazii. Amenajăm cu flori și compoziții florale locuri protocolare: recepții, birouri, săli de conferință. Creăm buchetul miresei și toată gama de produse specifice unei nunți. Pregătim crâșme și decor floristic pentru botez și cumetrie. Aducem buchete și compoziții pentru evenimente corporative. Facem coroane și buchete pentru funerarii.

     Atunci când vreți să surprindeți plăcut pe cineva sau aveți nevoie de un aranjament deosebit pentru unul din evenimentele importante din viața Dvs, apelați la OkFlora. Noi vom trece dincolo de toate limitele șablonizate și vă vom pune la dispoziție un serviciu unic, fără intermediari. OkFlora este compania care vă oferim aranjamente florale exclusive și autentice care vor fi livrate prin intermediul curierilor proprii.

      Primim comenzi telefonic, online sau la oficiu. Puteți fi sigur că cele mai demne și deosebite flori alese cu grijă ajung în brațele Dvs sau a unei persoane dragi.
 

 

Cum livrăm?

Livrare "Specială"
Livrare "Tradițională" 
Loading...