Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-21
Livrare Flori în toată țara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-21
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
  1. Acasa
  2. /
  3. Cum platesc?

Cum platesc?

Odată ce ați ales cadoul perfect, (buchet, aranjament floral, accesoriu) trebuie să indicaţi data si ora livrarii, să-l adăugați în coș și să achitați comanda prin completarea formularului de comandă și alegând modalitatea de plată care vă este acesibilă. După care veți fi redirecționat la pagina sistemului de plată ales, unde, cu atenție, urmați pașii pentru a plasa comanda cu succes.

1. Plata online cu card bancar (Visa, Mastercard sau Maestro) prin sistemul de plată PayUAlegând plata online prin card, veți fi redirectionați pe pagina sitemului de plata PayU, unde introduceți datele cardului: Numarul cardului din 16 cifre, numele și prenumele, codul ccv (ultimele 3 cifre din șirul de cifre din spatele cardului), și data expirării cardului. Tastați butonul plătește și comanda este efectuată. Această modalitate este foarte sigură, securitatea acesteia este garantată de sistemul de plată PayU.

2. Plata online prin PayPalMetoda de plată se realizează online şi este disponibilă tuturor clienţilor care posedă un card de credit sau debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Diners, JCB. Veți fi redirecționt la pagina sistemului de plata PAYPAL unde urmați pașii.

3. Plata prin transfer bancarAceastă plată se efectuează în cazul persoanelor juridice sau fizice care dețin un cont curent la bancă. Si plata se va efectua pe contul bancar al companiei "S.C. OK FLORA INTERNATIONAL S.R.L." pentru a afla rechizitele bancare e necesar sa ne apelați la numerele de telefon +40 758 400 400, +40 37400 4000.

4. Plata curierului sau plata la livrareÎn urma plasării comenzii cu această metoda de plată, curierul se va apropia la adresa unde vă aflați. O puteti achita cheș sau cu ajutorul cardului. Această modalitate este valabila doar în București și jud. Ilfov!

5. Plata la sediu


Plata la oficiul nostru sitiuat la adresa str. Calea Văcărești 302, Sector 4, București, o puteți face de luni pâna duminică, între orele 8:00-20:00. Aici aveți posibilitatea de achita cash si cu ajutorul cardului.


Atenție!

Compania garantează 100% returnarea banilor în cazul în care corespunde termenilor și condițiilor companiei click aici. Procedura și termenii de reintoarcere depind de ce metodă de plata ați ales. Pentru detalii contactați-ne.
 

Loading...