Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare Bucure╚Öti 2024-06-13
Livrare Flori ├«n toat─â ╚Ťara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare Bucure╚Öti 2024-06-13
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
 1. Acasa
 2. /
 3. Politica de Confiden╚Ťialitate

Politica de Confiden╚Ťialitate

 1. Politica de Confiden╚Ťialitate

 2. OkFlora, detinatorul si administratorul acestui website, este un operator de date roman.
 3. OkFlora acorda importanta si respecta reglementarile in vigoare, inclusiv cele legate de protejarea datelor cu caracter personal ale clientilor, partenerilor si ale altor colaboratori
 4. De asemenea, Ok Flora respecta, fara exceptie si intotdeauna, reglementarile privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal si o vom face in continuare, adaptandu-ne noilor cerinte europene ale Regulamentului UE nr. 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
 5. Increderea dumneavoastr─â în serviciile ╚Öi personalul nostru este una din principalele noastre preocup─âri. In acest context, pentru a va furniza cea mai buna experienta posibila, ne concentram pe asigurarea unei continue imbunatatiri in intreaga noastra activitate.
 6. Inca de la infiintare, OkFlora respecta si acorda importanta celor mai bune practici in domeniul online.
 7. OkFlora cunoa╚Öte importan╚Ťa datelor dumneavoastra personale ╚Öi se angajeaz─â s─â protejeze confiden╚Ťialitatea ╚Öi securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi s─â v─â furniz─âm, într-o manier─â integrat─â, informa╚Ťiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, în cadrul Capitolul “Termeni si Conditii”.
 8. OkFlora are la baz─â obiectul de activitate: comertul florilor ╚Öi aranjamentelor florale, cadourilor ce pot înso╚Ťi aranjamentele florale, inclusiv livrarea lor, iar datele de contact complete ale companiei sunt e-mail: office@okflora.ro, tel: +40758400400 ╚Öi +40374004000.
 9. OkFlora prelucreaza prin mijloace automatizate si manuale datele dumneavoastra cu caracter personal, in scopul furnizarii serviciilor si bunurilor din sfera de activitate a societatii, executarii contractelor incheiate cu societatea, in scop de promovare a serviciilor societatii (marketing, inclusiv marketing direct), concursuri, loterii publicitare, efectuarea de comunicari comerciale pentru serviciile OkFlora, inclusiv cele oferite impreuna cu parteneri OkFlora, de acordare a unor bonificatii catre client sau a unor beneficii in cadrul unor campanii promotionale, pentru indeplinirea unor obligatii legale ale societatii cum ar fi: comunicarea de informatii catre organele de stat abilitate precum si pentru realizarea intereselor legitime ale societatii, cum este cazul prelucrarii imaginii prin inregistrari video pentru protectia persoanelor si bunurilor din incinta sediului societatii.
 10. Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea fi folosite in scop promotional (marketing), vanzari (ofertare) sau pentru diverse notificari, cu acceptul explicit al dumneavoastra.
 11. Datele cu caracter personal prelucrate sunt destinate utilizarii exclusive de catre societate si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: catre dumneavoastra in calitate de persoana vizata sau catre reprezentantii dumneavoastra legali, catre personalul angajat al societatii, catre autoritatile centrale si locale conform dispozitiilor legale, catre persoanele imputernicite de societate in calitatea lor de operatori.
 12. In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate, societatea va prelucra datele cu caracter personal pe durata existentei consimtamantului dumneavoastra sau pe durata executarii contractului incheiat/prestarii serviciilor specifice, precum si ulterior, in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv dispozitiile referitoare la arhivare.
 13. In conditiile prevazute de legislatia in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul la opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate si dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.
 14. In situatia in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in baza consimtamantului, dispuneti si de dreptul de a retrage consimtamantul dat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal fara ca aceasta atragere sa aiba efect retroactiv, asupra legalitatii  prelucrarilor de date efectuate pana in acel moment.
 15. Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte.
 16. Refuzul de a furniza datele cu caracter personal poate determina imposibilitatea furnizarii de catre societate a serviciilor specifice si/sau a indeplinirii celorlalte scopuri de prelucrare de catre OkFlora.
 17. De asemenea, confirmam faptul ca nu stocam si nu cerem date cu caracter special cum ar fi orientarea politica, orientarea religioasa, etc.
 18. Pe site-ul nostru, okflora.ro, exista posibilitatea ca orice vizitator sa solicite stergerea informatiilor din baza de date (in situatia in care considera ca ar putea avea telefonul, adresa de e-mail sau numele stocate la noi) sau sa isi dea Acordul pentru inregistrare/actualizare si inscriere la Newsletter. Atunci cand vom avea posibilitatea (daca va fi necesar) ca utilizatorii sa se logheze in site, obligatoriu orice client cu cont deschis pe site-ul nostru poate accesa zona de administrare cont. Atunci cand veti dori sa nu mai primiti Newsletter-uri sau materiale informative din partea OkFlora, va puteti dezabona folosind butonul „Dezabonare” sau „Unsubscribe” din corpul mail-ului primit sau printr-un e-mail la adresa: office@okflora.ro
 19. Va asiguram ca prelucram date cu caracter personal cu respectarea urmatoarelor principii:
 • Plati sigure prin

   

 • Datele sunt in siguranta
 • Clientii OkFlora detin mereu controlul asupra acestor date, asa cum am prezentat in  paragrafele anterioare
 • Datele sunt utilizate pentru a va oferi experiente pozitive in legatura cu comenzile si ofertele solicitate
 • Pentru mai multe detalii cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre OkFlora, precum si cu privire la drepturile de care beneficiati in acest context sau exercitarea acestora, puteti adresa o cerere in format electronic prin e-mail, catre responsabilul privind protectia datelor din cadrul societatii la adresa: office@okflora.ro
 • Datele sunt in siguranta
 • Clientii OkFlora detin mereu controlul asupra acestor date, asa cum am prezentat in paragrafele anterioare
 • Datele sunt utilizate pentru a va oferi experiente pozitive in legatura cu comenzile si ofertele solicitateâVa informam ca am implementat in cadrul firmei procedura aferenta GDPR si astfel ne-am conformat directivelor europene (Regulament 2016/679/UE aplicat de toate statele Uniunii Europene) Dac─â nu sunte┼úi de acord cu oricare dintre termenii si conditiile afisate pe pagina web Ok Flora nu utiliza┼úi niciunul dintre website-urile noastre sau nu ne furniza┼úi datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii s─â fie condi┼úionate de furnizarea datelor dvs. personale.
Loading...