1. Acasa
  2. /
  3. Opinii

Recenzii

Adauga opinie

Nume
Titlul
E-mail
Telefon
Părerea
Video URL

Testimonials

OkFlora, tovarăș de surprize

E fain să ai un complice pentru surprize. Să fie lângă tine când vrei să faci o bucurie cuiva. Și să-l simți că e lângă tine, cu sufletul la gură, să iasă totul bine. Și să iasă! Multumesc OkFlora!

Luciana Antofi
Recomandare

Recomand cu drag! Personalul de pe chat a raspuns cu promptitudine si profesionalism oricaror solicitari. Am primit si livrarea specială oferită gratuit. Minunat! Multumesc OKFlora!

Raluca
Multumesc OkFlora!

Recomand cu drag serviciile oferite de OkFlora, sunt profesionali si foarte disponibili. Prin intermediul lor am reusit sa imi surprin in mod deosebit familia aflata la 2000 de km departare. Va multumesc, sunteti minunati!

Ligia
Super experiența

O persoana de contact foarte foarte amabila și servicii excelente, “ Cu mănuși “👏👏👏! multumim pt ajutorul acordat de a realiza o surpriza cuiva drag !

Liana

Recomand tuturor serviciile oferite de OkFlora, prin intermediul lor am reușit sa imi surprind in mod extraordinar de placut familia aflata la 2000 de km. Toată echipa este foarte amabila și disponibila, va mulțumesc pentru existenta și pentru emoțiile oferite. Sunteți minunați!

Ligia
Super oferta

Livrare specială.. Oferită gratuit!!! Super idee! TOP !!!! 💐

Pasaliu

Recomand cu drag, sunt profesionali si te ajuta cu orice nelamurire. Foarte politicosi in conversatiile pe chat si va multumesc pentru suportul acordat.

Vasilica Dumitrescu
Profesionalism

O gamă vastă de produse de cea mai bună calitate. Profesionalismul și disponibilitatea personalului sunt doar două din calitățile ce se contatisting față de restul. Recomand cu încredere. 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Corneliu Zadorojneac

O gamă foarte variată de produse cu un personal superdisponibil ! Profesionalismul și calitatea sunt doar două din calitățile ce le disting față de restul! Recomand cu încredere!

Corneliu Zadorojneac

In ultimii ani am comandat aranjamente florale pentru diverse ocazii si am fost impresionata de promptitudinea si profesionalismul cu care am fost întâmpinată. Cea mai mare surpriza a fost ca produsele primite aratau mai bine decat in fotografiile de prezentare. Evident, intotdeauna au fost foarte apreciate. Mulțumesc, OkFlora!

Rodica P.
Recomand

Mulțumesc frumos pentru ajutor si promptitudine ! De fiecare data apelez cu drag la voi !

Ionut Molos
Surpriza de neuitat!

Un cadou deosebit si inedit. Serviciile au fost de calitate , comunicarea facila si eficienta. Recomand cu drag! Multumesc!

Laura

Servicii de calitate , buchete deosebite și foarte multa amabilitate. Multumim !

Elena
Comanda online

Recomand 100% serviciu ireprosabil, va multumesc sunteti minunati!!

Ancutescu Ionuta Madalina
Comanda online

Extraordinara, recomand! 100%

Ancutescu Madalina

Super rapid, ușor, foarte prompți... Recomand cu placere pentru cadouri florale... Serviciu ireproșabil...

Viorel Marius Nemes
Servicii excelente!

Recomand! Servicii de calitate si o comunicare excelenta! Aplicatia este foarte usor de folosit si ofera mult mai multe optiuni decat restul. Bravo, ati castigat un client fidel!

Mihai Nitu
Profesionalism

Vreau sa va mulțumesc pentru amabilitatea și profesionalismul de care ați dat dovada ! Chiar dacă in ziua de duminica nu livrați,ați făcut un sacrificiu ca,florile comandate de la voi sa ajungă exact in ziua aniversării ! Recomanda cu încredere ! Va mulțumesc !

Termure Adrian
Foarte multumita!!!

Sunt minunati,eu locuiesc in afara tarii si de fiecare data cand vreau sa fac o surpriza cuiva din Romania,îi aleg pe ei. Sunt profesionali si te ajuta cu orice nelamurire, iar livratul in frac si manusi albe reuseste sa surprinda pe oricine. Multumesc echipei OkFlora !!!

Cioroi Mariana Luiza

Super servici si seriozitate !

Zmfir
Loading...