1. Acasa
  2. /
  3. Opinii

Recenzii

Adauga opinie

Nume
Titlul
E-mail
Telefon
Părerea
Video URL

Testimonials

Recomand cu drag, sunt profesionali si te ajuta cu orice nelamurire. Foarte politicosi in conversatiile pe chat si va multumesc pentru suportul acordat.

Vasilica Dumitrescu
Profesionalism

O gamă vastă de produse de cea mai bună calitate. Profesionalismul și disponibilitatea personalului sunt doar două din calitățile ce se contatisting față de restul. Recomand cu încredere. 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Corneliu Zadorojneac

O gamă foarte variată de produse cu un personal superdisponibil ! Profesionalismul și calitatea sunt doar două din calitățile ce le disting față de restul! Recomand cu încredere!

Corneliu Zadorojneac

In ultimii ani am comandat aranjamente florale pentru diverse ocazii si am fost impresionata de promptitudinea si profesionalismul cu care am fost întâmpinată. Cea mai mare surpriza a fost ca produsele primite aratau mai bine decat in fotografiile de prezentare. Evident, intotdeauna au fost foarte apreciate. Mulțumesc, OkFlora!

Rodica P.
Recomand

Mulțumesc frumos pentru ajutor si promptitudine ! De fiecare data apelez cu drag la voi !

Ionut Molos
Surpriza de neuitat!

Un cadou deosebit si inedit. Serviciile au fost de calitate , comunicarea facila si eficienta. Recomand cu drag! Multumesc!

Laura

Servicii de calitate , buchete deosebite și foarte multa amabilitate. Multumim !

Elena
Comanda online

Recomand 100% serviciu ireprosabil, va multumesc sunteti minunati!!

Ancutescu Ionuta Madalina
Comanda online

Extraordinara, recomand! 100%

Ancutescu Madalina

Super rapid, ușor, foarte prompți... Recomand cu placere pentru cadouri florale... Serviciu ireproșabil...

Viorel Marius Nemes
Servicii excelente!

Recomand! Servicii de calitate si o comunicare excelenta! Aplicatia este foarte usor de folosit si ofera mult mai multe optiuni decat restul. Bravo, ati castigat un client fidel!

Mihai Nitu
Profesionalism

Vreau sa va mulțumesc pentru amabilitatea și profesionalismul de care ați dat dovada ! Chiar dacă in ziua de duminica nu livrați,ați făcut un sacrificiu ca,florile comandate de la voi sa ajungă exact in ziua aniversării ! Recomanda cu încredere ! Va mulțumesc !

Termure Adrian
Foarte multumita!!!

Sunt minunati,eu locuiesc in afara tarii si de fiecare data cand vreau sa fac o surpriza cuiva din Romania,îi aleg pe ei. Sunt profesionali si te ajuta cu orice nelamurire, iar livratul in frac si manusi albe reuseste sa surprinda pe oricine. Multumesc echipei OkFlora !!!

Cioroi Mariana Luiza

Super servici si seriozitate !

Zmfir

Servicii de calitate , buchete deosebite și foarte multa amabilitate. Multumim !

Liliana Cioromila
Zi speciala !!

M am hotărât pe ultima suta sa I fac o surpriza fiicei mele, de ziua ei.Datorita voua, am reușit!! Va mulțumesc din suflet pentru ajutorul, promptitudinea si suportul acordat.Dumnezeu sa va binecuvânteze!!!! Recomand cu mare drag!

Letitia

Am comandat deja de cateva ori de la ok flora! De fiecare data servicii extraordinare, foarte rapid si comunicare fara probleme. Ultima comanda a fost fara adresa cunoscuta, doar cu numar de telefon si m au ajutat extrem de mult sa livreze asa. Foarte politicosi si in conversatiile pe chat si in conversatiile cu livratorul pe telefon. Multumiri lui Dumitrache Alexandru pentru rabdarea cu care a contactat destinatarul si pentru promptitudine.

Anca R

Mulțumesc pentru serviciile de cea mai buna calitate! M-am bucurat sa descopăr și Aplicația dar ar trebui sa aveți și acolo o secțiune pentru recenzii. Succes in continuare!

Roxana

Sunt foarte multumita de serviciile acordate :operativitate,amabilitate ,seriozitate.Cu ajutorul vostru am reusit sa i fac ziua fiicei mele ,mai frumoasa ,eu fiind departe de ea in aceasta zi speciala .Va multumesc frumos si va doresc mult succes in ceea ce faceti .

Cristina
Recomand!!

Foarte serioși! Servicii de calitate! Recomand!

Elena Ududec
Loading...