1. Acasa
  2. /
  3. Opinii

Recenzii

Adauga opinie

Nume
Titlul
E-mail
Telefon
Părerea
Video URL

Testimonials

Recomand okflora.ro . Calitate și punctuație cele mai frumoase cadouri 🫶🫶🫶🫶🫶🫶

Elena

Excepțional!! Persoana de contact foarte amabilă, am comandat 2 aranjamente florale pentru un eveniment nefericit in familie, comandate si primite in aceeasi zi. Flori proaspete , aranjamentele au ajuns în stare excelentă, florile nu cad . Livrare rapida si domnișoara care a facut livrarea este foarte amabilă. Voi mai apela cu siguranta !

Marilena Ciobanu

Un service extraordinar. Buchetul era mai frumos și mai mare decât pe poză și am primit și videoclip înainte de livrare cu produsul final. În plus a fost editat un detaliu din comanda anterior. Sunt foarte mulțumită și voi apela cu siguranță din nou

Ala

Va mulțumesc, sunteți foarte profesionali,rapizi, serioși, recomand cu drag. Mulțumesc

Cristina Sevoiu
Dandan

Multumesc mult pentru munca rapida a vanzatorilor, pentru eficienta si intelegere!!!Multumesc frumos!!!

Ion
Dadan

Multumesc mult pentru munca rapida a vanzatorilor, pentru eficienta si intelegere!!!Multumesc frumos

Ion
Multumesc din suflet

Mulțumesc din suflet pentru minunatele produse. Am comandat online iar produsele sunt superbe și au fost cadoul perfect! Florile au fost în condiție absolut perfecta, foarte fresh, iar restul produselor absolut minunate! Recomand cu mare drag și mulțumesc din suflet!

Andreea Stanescu

O echipă dedicată 100% recomand cu plăcere

Alin Zolog
Mulțumesc

Felicitări pentru serviciile oferite. Am achizițonat produsele on-line și mereu am fost impresionata de calitatea și profesionalitatea d-voastră . Recomand cu drag.

Adriana Koncz

Felicitări pentru serviciile oferite. Am achizițonat produsele on-line și mereu am fost impresionata de calitatea și profesionalitatea d-voastră. Recomand cu drag !

Adriana Koncz

Servici de calitate. Seriozitate si proptitudine. Mc ok flora

Manea Madalin
Recenzie

Am daruit cei mai draguti trandafiri. Servici inreprosabile. Recomand. Mc ok flora pt disponibilitate si promtitudine

Manea Madalin
Em

Impresionanta gama de servicii si produse, amabilitate si disponibilitate rar întâlnită Recomand pentru oricine dorește sa ofere momente unice si perfecte! Felicitări !

Emilia Kelemen
Dl

Serviciu rapid si excelent! Recomand cu caldura.

Dragu Valentin
Emilia

Impresionanta gama de produse si servicii ,amabilitate si promptitudine , foarte greu sa găsești atâta dedicare in a oferi bucurii reale intr-un singur gest! Recomand cu toată încrederea , azi sunt unici!

Emilia
Ms

Produse impresionante si servicii excepționale! Recomand cu toată încrederea Pana sa ii găsesc nu am găsit servicii de o asemenea calitate si disponibilitate !

Emilia Kelemen
Cadou surpriza -Tort,Șampanie,cutie trandafiri și baloane

Superb cadou și surpriza pe masura!Foarte incantata!Recomand cu toată încrederea!

Neacsu Carmen
am ramas multumit de servicii

am ramas multumit de servicii

Andrei
OkFlora, tovarăș de surprize

E fain să ai un complice pentru surprize. Să fie lângă tine când vrei să faci o bucurie cuiva. Și să-l simți că e lângă tine, cu sufletul la gură, să iasă totul bine. Și să iasă! Multumesc OkFlora!

Luciana Antofi
Recomandare

Recomand cu drag! Personalul de pe chat a raspuns cu promptitudine si profesionalism oricaror solicitari. Am primit si livrarea specială oferită gratuit. Minunat! Multumesc OKFlora!

Raluca
Loading...