Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-19
Livrare Flori în toată țara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-19
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
  1. Acasa
  2. /
  3. Cum livrăm

Cum livrăm

Afla pretul in localitatea ta

Județ

Livrăm flori și cadouri în toată  România. Costul unei livrări este diferită pentru fiecare localitate. În București livrarea este gratuită 24/24. Pentru celelalte localități, vă rugăm să selectați din câmpurile de mai sus regiunea și vă va fi afișat prețul.

Vă rugăm respectuos să plasați comanda din timp, pentru ca noi să reușim să o livrăm la ora cuvenită.

Plasarea comenzilor online (pe site) este posibilă 24/24, 7 zile din saptamână. Comenzile la telefon se primesc între orele 8-23 în fiecare zi. 

În București, precum și în zonele limitrofe ale orașului, comanda se livrează în 2- 5 ore după achitarea acesteia.

În alte regiuni (excepție București și județul Ilfov)  livrarea va fi efectuată de curierii de la FunCourier, conform programului de lucru a acestora. De luni pînă vineri comenzile se primesc pînă la ora 15 și sunt livrate a doua zi în intervalul orelor 9-17. Duminica ei nu activeaza, iar livrările pentru luni se primesc pînă sîmbătă la ora 12.

Curierii florăriei OkFlora efectuează livrările 24/7 oriunde în București și Județul Ilfov în cel mai special mod: în costum, papion și mănuși albe.


Și nu în ultimul rând, vă asigurăm confidențialitatea deplină, dacă optați pentru livrarea anonimă!
 

Cum livrăm?

Livrare "Surpriză"
Livrare "Tradițional"
 
Poza la livrare

Livratorul va face o poza la livrare ca dovada ca comanda a fost livrata in tocmai cerintelor alese de DVS., in cazul in care ati solicitat acesta optiune la palsarea comenzii. Pozele pot fi transmise doar prin email, iar compania OkFlora nu poarta responsabilitate in cazul in care persoana nu doreste sa fie pozata sau apar careva erori: lipsa conexiune la internet, date de contact eronate, erori de comunicare, etc. Poza se face cu telefonul mobil.

Atentie! In zilele de tip 14 februarie, 8 martie, Crăciun, etc. ne rezervam dreptul de a nu transmite poza martor. Va mulțumim pentru întelegere.

 
Loading...