Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
Livrare Flori în toată țara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
  1. Acasa
  2. /
  3. Blog OkFlora
  4. /
  5. Idei de Cadouri
  6. /
  7. 5 Idei de cadouri de Craciun pentru familie

5 Idei de cadouri de Craciun pentru familie

02 Martie 2024

/

Idei de Cadouri

/

5 Idei de cadouri de Craciun pentru familie

5 idei de cadouri de Crăciun pentru familie

 

   Niciodată nu este prea devreme să începi cumpărăturile de sărbători. Magazinul nostru online este decorat deja de iarnă cu cele mai interesante surprize pentru tine și cei apropiați. Nu e timp de pierdut! Trebuie să fii pregătit cu idei de cadouri de Crăciun pentru familie, prieteni, iubită și toți cei dragi înainte de a porni la cumpărături.

   Alegerea cadoului potrivit pentru fiecare reprezintă cu adevărat o provocare, mai ales când trebuie să te orientezi către idei de cadouri de Crăciun pentru tată, pentru mamă și alți membri ai aceleiași familii. Ai nevoie de un cadou care să le aducă tuturor zâmbetul pe buze, iar noi îți venim în ajutor cu cele mai bune sugestii.

   Sărbătorile de Crăciun sunt un prilej nemaipoment de a te întoarce acasă și a petrece clipe frumoase alături de părinți, frați și alți membri ai familiei. Bucuria revederii este completată de magia de a dărui. Nimic nu se compară cu zâmbetul celui căruia îi oferi cadoul potrivit. De aceea, recomandarea noastră este să alegi daruri de care se poate bucura întreaga familie, cum ar fi surprize dulci sau plante decorative care să amintească tot anul de momentul magic al Crăciunului.

   Așadar, înainte de a petrece ore bune să faci cumpărăturile potrivite, găsește-ți inspirația în lista de idei cadouri Crăciun familie de mai jos:

 

Coș de Crăciun cu surprize

   Dacă îți dorești un cadou cu care să nu dai greș niciodată, un coș de Crăciun cu surprize dulci și nu numai este una dintre cele mai inspirate idei cadouri Crăciun părinți.

Propunerea noastră pentru tine este:

 

 

   Fără îndoială toți vor găsi un motiv de bucurie în darul de la tine. Bomboanele sunt mereu un cadou inspirat, iar dacă alegi de la noi un coș care conține și un vin spumant, darul va fi și mai bine ales, căci puteți să-l savurați împreună la petrecerea de Crăciun. Adu atmosfera festivă de sărbători în casă!

   Cei mai mici membri ai familiei vor fi și ei încântați de surprizele dulci, iar nimic nu se compară cu bucuria copiilor când primesc ceea ce își doresc.

 

Plante în ghiveci

   Acest dar poate fi ales cu gândul la idei de cadouri pentru mamă de Crăciun, dacă aceasta este o iubitoare a plantelor de interior. Sau poate nu doar mama este cea care preferă plantele verzi în locul altor decorațiuni de interior și atunci cadoul nu poate fi mai inspirat!

   Cu toate aceastea, fiind un cadou potrivit pentru casă, toți membrii familiei se vor bucura de prezența florilor. În plus, plantele verzi nu sunt un dar de care să se bucure pentru scurt timp. Îngrijite corespunzător, conform recomandărilor de pe etichetă, acestea pot avea o durată mare de viață. Fiecare zi le va aminti de cadoul tău ca una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru familie de Crăciun!

   Îți propunem un aranjament special în lădiță de lemn, format din 3 plante: calachoe, anthurium și spatifilium.

 

 

Aranjament festiv de Crăciun

   Cine nu iubește decorațiunile de Crăciun? Cu siguranță, nu familia care te-a invitat la masă pentru a sărbători Crăciunul. Așadar, nu poți găsi un dar mai potrivit pentru întreaga familie ca un aranjament festiv.

   Noi îți sugerăm să alegi acest aranjament argintiu și nu vei da greș în achiziționarea uneia dintre cele mai frumoase idei de cadouri de Crăciun pentru părinți și alți membri ai familiei:

 

 

   Este un element decorativ care poate fi păstrat tot sezonul sărbătorilor, aducând magia ierii în căminul familiei printr-un decor inspirat și datorită mirosul puternic de brad proaspăt. Pentru a personaliza acest cadou, îți recomandăm să optezi la achiziția lui și pentru o felicitare gratuită, din partea noastră.

 

Buchet frumos decorat de Crăciun

   Florile sunt mereu o alegere frumoasă când vine vorba despre cadouri. Pentru un dar de sărbători, optează pentru un buchet tematic! Sugestia noastră pentru una dintre cele mai bune idei cadouri Crăciun mama și alți membri ai familiei este următoarea:

 

 

 

   Acest buchet delicat este format din flori de bumbac, lotus, trandafiri mov, trandafiri tross, eucalipt, iar pentru ca atmosfera de sărbătoare să îl învăluie, am adăugat crengi de brad, crengi de pin și globulețe. Toată povestea de Crăciun se poate afla în mâinile tale, oferind un dar de efect.

   Recomandarea noastră ar fi să oferi acest buchet splendid alături de o sticlă de vin spumant sau șampanie. Produsele sunt la un click distanță, pe site-ul nostru.

 

Coroniță de Crăciun

   Alături de brad, fiecare familie trebuie să aibă pe ușă o coroniță frumos decorată care să invite la atmosfera de sărbătoare din interior. Cu toate acestea, puține uși sunt decorate.

Oferă-le celor dragi un cadou potrivit care să arate și la exterior magia de sărbătoare din căminul familiei. Suntem siguri că va fi una dintre acele idei cadouri de Crăciun pentru părinți care le va aduce zâmbetul pe buze.

   Îți recomandăm această coroniță, împodobită cu accente roșii:

 

 

 

   Dacă dorești, noi putem adauga lângă acest dar și o felicitare gratuită. Urările calde venite de Crăciun sunt întotdeauna un cadou de suflet.

 

   Dacă nu știi care ar fi darul potrivit pentru întreaga ta familie, noi ți-am venit în ajutor cu 5 idei cadou Crăciun părinți și alți membri care să îi bucure așa cum numai un dar de Crăciun o face. Oferă-l cu zâmbetul pe buze și lasă magia dăruirii de sărbători să vă învăluie!

Loading...