Livrare gratuită
Livrare gratuită

în București timp de 2-5 ore

Rezistență
Rezistență

până la 10 ani

Ambalaj
Ambalaj

de Lux Gratis

Poză Martor
Poză Martor

Video la livrare

Card
Card

de felicitare stilat

Garanție
Garanție

returnare plată

Livrare specială
Livrare specială

în București

Livrare anonimă
Livrare anonimă

la solicitare

High Quality
High Quality

Products

Livrare prin LuxCourier
Livrare prin LuxCourier

oriunde in Romania

Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Gest
Gest

nemuritor

Bonsai

Sortează după
Disponibil 10 Produse
Bonsai la 30cm Bonsai la 30cm Bonsai la 30cm Bonsai la 30cm Bonsai la 30cm
169,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 159,00 RON
Cumpara
Bonsai Mare (120 cm)
799,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 769,00 RON
Cumpara
Bonsai Mediu (30-40 cm) Bonsai Mediu (30-40 cm) Bonsai Mediu (30-40 cm) Bonsai Mediu (30-40 cm) Bonsai Mediu (30-40 cm) Bonsai Mediu (30-40 cm) Bonsai Mediu (30-40 cm)
289,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 269,00 RON
Cumpara
Bonsai Mic (20-25 cm)
129,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 119,00 RON
Cumpara
Bonsai Natural in Vas de Ceramica Bonsai Natural in Vas de Ceramica Bonsai Natural in Vas de Ceramica Bonsai Natural in Vas de Ceramica Bonsai Natural in Vas de Ceramica Bonsai Natural in Vas de Ceramica Bonsai Natural in Vas de Ceramica
499,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 479,00 RON
Cumpara
Bonsai de 40cm Bonsai de 40cm Bonsai de 40cm Bonsai de 40cm Bonsai de 40cm Bonsai de 40cm
199,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 189,00 RON
vezi detalii
Bonsai Ficus h 70-80 cm Bonsai Ficus h 70-80 cm Bonsai Ficus h 70-80 cm Bonsai Ficus h 70-80 cm Bonsai Ficus h 70-80 cm Bonsai Ficus h 70-80 cm Bonsai Ficus h 70-80 cm
599,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 569,00 RON
vezi detalii
Bonsai in Vas de Ceramica Buda Bonsai in Vas de Ceramica Buda Bonsai in Vas de Ceramica Buda Bonsai in Vas de Ceramica Buda
160,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 150,00 RON
vezi detalii
Kit Bonsai Kit Bonsai Kit Bonsai Kit Bonsai Kit Bonsai Kit Bonsai
259,00
RON
vezi detalii

Bonsai – opere de arta in miniatura

 

Bonsaiul este un copac in miniatura chiar in casa ta, iar ingrijirea acestuia necesita o atentie aparte. Bonsai se remarca prin complexitate, iar proprietarul acestuia va trebui sa invete multe din experienta de a-l ingriji. Nu este de mirare faptul ca se spune ca proprietarul unui astfel de copac, (de exemplu: bonsai mare sau mic) va creste spiritual impreuna cu acesta.

Daca ati decis sa cumparati un bonsai, floraria online OkFlora este exact ce ati cautat. In primul rand, ar trebui sa acordati atentie aspectului, bonsaiul trebuie sa arate sanatos si ingrijit. Veti primi sfaturi de la floristii nostri profestionisti cu privire la conditiile de crestere pentru bonsaiul ales.

Pe langa toate sfaturile pe care le puteti primi, este important sa aveti incredere suta la suta in abilitatile dumneavoastra si sa fiti constienti de timpul pe care sunteti dispusi sa i le oferiti in ingrijire.

 

Specii de bonsai

 

De regula, sunt mai multe specii care pot fi cultivate conform artei bonsai. Unele dintre ele ar fi: artar japonez, paducel, buxus, pin, tei sau ficus. Insa, cel pe care il vei intalni cel mai des, dar si cel mai accesibil este ficusul (bonsai mic). Acesta poate fi inmultit atat prin seminte, cat si prin butasi. Se planteaza intr-o treime de pamant si doua treimi de nisip, intr-un ghiveci nu foarte adanc.

Ficus bonsai nu ar trebui sa fie udat cu foarte multa apa, dar sa fie udat des. Acesta prefera razele directe ale soarelui. Aproximativ o data la 2 ani, ficusului i se tunde putin din varfurile radacinii si se inlocuieste pamantul.

Din punct de vedere al formei coroanei, frunzele ar trebui sa fie tunse pe tot parcursul anului, iar daca alegi si tehnica sarmei, aceasta ar trebui sa fie scoasa inainte de a fi prinsa de scoarta. Daca ai anumite nelamuriri, apeleaza cu incredere la floristii OkFlora, care te vor ajuta cu raspunsuri.

 

Bonsai Bucuresti 24/24 cu livrare gratuita

 

Pare destul de simplu, dar este nevoie de pasiune si multa rabdare pentru a  practica aceasta arta minutioasa – bonsai. Daca te simti cu adevarat pregatit sa-ti indrepti toata atentia  spre a crea ceva cu adevarat magic, comanda online bonsai mare sau mic cu livrare gratuita in Bucuresti, serviciu disponibil de altfel si in Ilfov.

Trimite un copac spiritual persoanelor din viata ta carora stii ca le place sa depuna suflet in tot ce fac. Este cu siguranta un gest inedit si apreciat. Apeleaza cu incredere si comanda online bonsai planda de interior pe site, in aplicatia Ok Flora sau telefonic, pentru a pune la punct orice detaliu.

Comanda bonsai – un cadou spiritual care uneste omul si natura. Trimite Kit Bonsai cu livrare 24/24. Ok Flora livreaza bonsai cu livrare gratuita in Bucuresti.

Ce semnificatie are Bonsai?    » Inainte de a dezvalui ce semnificatie are bonsai, trebuie sa specificam faptul ca Bonsai este arta de a cultiva si de a modela anumite specii de copaci. Bonsai este un simbol al spiritualitatii si al norocului, fiind extrem de apreciati de japonezi. Insa, aceasta practica a inceput sa se extinda cu pasi rapizi si in Europa.  

Cum ingrijim un Bonsai?    » Inainte sa il cumparam, ar trebui sa stim cum ingrijim un bonsai. Regulile sunt simple si usor de urmat. Bonsaiul are nevoie de stabilitate. Daca este mutat dintr-un spatiu in altul, cu siguranta nu ii va fi prielnic. De asemenea, are nevoie de multa lumina. Trebuie sa fie udat des, dar cu putina apa. Tunderea are loc de doua sau trei ori pe an, si nu trebuie sa uitam ca vorbim despre un copac, care va urma ciclul sau natural, cu perioade mai mult sau mai putin prielnice.  

Ce specii de Bonsai intalnim?    » Inainte de a alege, este bine sa stim ce specii de bonsai intalnim. Aceasta arta poate fi practicata asupra artarului japonez, paducelului, buxusului, pinului, teiului sau ficusului, care este si cel mai des intalnit.  

Cui daruim un bonsai?    » Daca te intrebi cui daruim un bonsai, atunci afla ca acestia sunt potriviti atat femeilor, cat si barbatilor. Trimite un bonsai colegilor de serviciu, membrilor familiei sau prietenilor pentru a le transmite energie, noroc si multa incredere in sine.  

Loading...