Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare Bucure╚Öti 2024-04-19
Livrare Flori ├«n toat─â ╚Ťara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare Bucure╚Öti 2024-04-19
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
Rezisten╚Ť─â
Rezisten╚Ť─â

până la 10 ani

Livram oriunde in Romania
Livram oriunde in Romania

timp de 2-5 ore

Ambalaj
Ambalaj

de Lux Gratis

Poz─â Martor
Poz─â Martor

Video la livrare

Card
Card

de felicitare stilat

Garan╚Ťie
Garan╚Ťie

returnare plat─â

Livrare special─â
Livrare special─â

în București

Livrare anonim─â
Livrare anonim─â

la solicitare

High Quality
High Quality

Products

Livrare prin LuxCourier
Livrare prin LuxCourier

oriunde in Romania

Livr─âm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Gest
Gest

nemuritor

  1. Acasa
  2. /
  3. Cadouri
  4. /
  5. Baloane
  6. /
  7. Baloane Inscrip╚Ťionate / Personalizate

Baloane Inscrip╚Ťionate / Personalizate


Baloane cu heliu personalizate

Baloanele personalizate cu heliu sunt accesoriul perfect pentru orice sarbatoare. Ele pot fi utilizate ca un cadou special pentru sarbatorit sau pentru decorarea spatiilor precum holurile, incaperile sau alte zone. Cateva baloane personalizate cu heliu, vor aduce o nota aparte oricarei petreceri, fie ca este vorba de aniversari, nunti, botezuri sau evenimente corporate. Poti comanda online baloane personalizate in Bucuresti, cu livrare la orice ora.

Baloane inscriptionate la comanda si baloane personalizate cu heliu

Pot exista multe motive pentru a comanda baloane inscriptionate cu heliu in Bucuresti, cum ar fi aniversari, decorarea nuntilor, inaugurarea magazinelor, restaurantelor sau pentru a sarbatori ziua de nastere a unei companii. Va recomandam sa comandati baloane personalizate cu nume, mesaje de felicitare, urari sau fotografii in diferite combinatii de culori.

Baloane personalizate cu heliu cu livrare in Bucuresti

Daca sarbatoritul apreciaza umorul, va fi incantat de baloanele cu inscriptii amuzante, fie ele cu fraze ironice, cuvinte jucause sau expresii amuzante. Puteti opta pentru baloane negre cu text haios sau baloane personalizate pentru o petrecere a burlacilor sau zile de nastere. Achizitionarea lor este simpla prin intermediul florariei online OkFlora, iar livrarea se poate face la orice ora, inclusiv in weekend. Pretul afisat este doar pentru personalizare, umflarea fiind optionala si tarifata separat in functie de preferintele dvs. - cu aer sau cu heliu.

Baloane personalizate pret?    » Pretul baloanelor personalizate variaza in functie de design. Pentru detalii, contacteaza-ne la numarul de telefon afisat pe site, acceseaza https://okflora.ro/cadouri/baloane/baloane-inscriptionate-personalizate sau aplicatia OkFlora Romania ÔÇô pentru preturi mai mici.  

Unde gasesc baloane personalizate cu heliu in Bucuresti?    » Cele mai calitative baloane personalizate cu heliu in Bucuresti le vei gasi la floraria online OkFlora. Acceseaza site-ul sau aplicatia OkFlora pentru a vedea intreaga colectie, exemple ce iti pot servi drept inspiratie.  

Cum trimit baloane inscriptionate cu livrare in Bucuresti?    » Daca vrei sa trimiti baloane inscriptionate cu livrare in Bucuresti, trebuie doar sa plasezi o comanda online sau in floraria OkFlora, sa achiti prin plati sigure, iar de restul ne vom ocupa noi. Baloanele vor ajunge la timp la destinatie, pentru a surprinde persoanele dragi cu un mesaj ingenios.  

Ora disponibila de cumparare a produselor pentru aceeasi zi

Luni
Non-stop
Marti
Non-stop
Miercuri
Non-stop
Joi
Non-stop
Vineri
Non-stop
Sambata
Non-stop
Duminica
Non-stop
Pagini 1
Loading...