Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-06-14
Livrare Flori în toată țara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-06-14
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
Rezistență
Rezistență

până la 10 ani

Livram oriunde in Romania
Livram oriunde in Romania

timp de 2-5 ore

Ambalaj
Ambalaj

de Lux Gratis

Poză Martor
Poză Martor

Video la livrare

Card
Card

de felicitare stilat

Garanție
Garanție

returnare plată

Livrare specială
Livrare specială

în București

Livrare anonimă
Livrare anonimă

la solicitare

High Quality
High Quality

Products

Livrare prin LuxCourier
Livrare prin LuxCourier

oriunde in Romania

Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Gest
Gest

nemuritor

  1. Acasa
  2. /
  3. Funerarii
  4. /
  5. Cruci din Flori

Cruci Din Flori Naturale

Sortează după
Disponibil 9 Produse
Cruce funerara cu crizanteme albe si mix din flori galben - mov
329,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 319,00 RON
Cruce funerara cu crizanteme albe, gerbere galbene, frezii albe
359,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 319,00 RON
Cruce funerara cu crizanteme albe, trandafiri rosii, ruscus si verdeata
379,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 359,00 RON
Cruce Funerara din Crizanteme si Garoafe
339,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 319,00 RON
Cruce Funerara din Flori Albe si Crini
459,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 429,00 RON
Cruce funerara din lisianthus mov, trandafiri albi si verdeata
479,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 469,00 RON
Cruce funerara din trandafiri albi si rosii, aspedistra si verdeata
449,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 439,00 RON
Cruce funerara din trandafiri rosii, orhidee cymbidium, crizanteme verzi
389,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 369,00 RON

Cruci impodobite cu flori online

O coroana funerara este un simbol traditional al respectului si al iubirii fata de decedat, o expresie tacuta a durerii profunde asociata cu plecarea acestuia. Conform obiceiului crestin, florile sunt prezente in toate etapele ceremoniei de inmormantare, inclusiv ca decor de doliu al locului. O cruce cu flori simbolizeaza dreptatea caii vietii decedatului si increderea ca sufletul sau isi va gasi pacea pe lumea cealalta. Crearea unei cruci impodobite cu flori necesita abilitati speciale si, desigur, disponibilitatea tuturor materialelor necesare la indemana. Florile si verdeata nu trebuie doar sa fie proaspat taiate, ci si selectate cu grija, conform regulilor de doliu. Floraria online OkFlora va crea o cruce pentru inmormantare realizata din flori proaspete, creata in stricta conformitate cu standardele etice ale aranjamentelor florale rituale. Comanda online cruce funerara cu flori, iar noi o vom livra oriunde ai nevoie, la ora stabilita.

Cruci funerare cu flori livrare rapida

O cruce funerara cu flori naturale personifica acelasi lucru ca o piatra funerara de aceeasi forma – o amintire a jertfei ispasitoare a lui Iisus Hristos, a invierii si a credintei sale in Dumnezeu. Crucea europeana sau, cu alte cuvinte, crucea latina cu patru capete, este o imagine directe a rastignirii. In crestinism, se obisnuieste sa se decoreze cruci funerare cu flori naturale pentru a le depune pe mormant. Atelierele specializate in fabricarea crucilor cu flori de doliu ofera multe optiuni pentru produse de acest gen. Atunci cand decideti sa cumparati o cruce din flori naturale, se recomanda sa luati in considerare genul persoanei decedate, varsta acesteia si simbolismul general al culorilor florilor. De exemplu, in floristica de diliu este considerar corect atunci cand este domninat de:

  • Flori rosii – cand este necesar sa-i exprime mare dragoste pentru decedat.
  • Alb sau albastru – daca este necesar sa se sublinieze puritatea spirituala a persoanei decedate.
  • Galben sau auriu – daca decedatul era o persoana puternica.
  • Portocaliu – daca persoana a fost in varsta.

In plus, se obisnuieste sa se foloseasca diferite flori pentru a face o cruce de flori de ramas bun. Pentru a le alege corect, trebuie sa ai cunostinte pe care doar florarii cu experienta le au. Prin urmare, daca doriti sa cumparati o cruce din flori naturale realizata in conformitate cu toate regulile de eticheta rituala, este mai bine sa oferiti aceasta responsabilitate florarilor OkFlora.

Cruci din flori Bucuresti

Un aranjament floral natural cruce este potrivit pentru a aduce un omagiu persoanei decedate daca era crestina, mai ales ca o cruce nu este intotdeauna instalata ca piatra funerara, iar prezenta uneia la locul de inmormantare a crestunului este binevenita. In plus, o cruce flori ofera solemnitate suplimentara si aduce o semnificatie speciala procedurii de depunere a florilor pe peretii memorialelor, monumentelor, de exemplu, in onoarea soldatilor decedati sau a victimelor unor evenimente tragice. Aceasta forma de depunere a unui aranjament cruce cu flori naturale subliniaza orientarea sa religioasa spre crestinism. In catalogul florariei online OkFlora veti gasi multe cruci funerare cu flori naturale pentru a onora memoria unei persoane dragi. Putem sa va ajutam la alegerea unei cruci cu flori naturale, dar si la inscriptia de pe panglica de doliu. Comanda online o cruce din flori naturale cu livrare in Bucuresti, sau oriunde in Romania.

Cruci din flori naturale pret?    » Pretul unei cruci din flori naturale variaza in functie de marimea acesteia si de florile utilizate. Pentru detalii, acceseaza https://okflora.ro/coroane-funerare/cruci-din-flori sau aplicatia Ok Flora Romania in categoria cu acelasi nume.  

Unde gasesc cruci funerare cu flori naturale cu livrare?    » OkFlora a pregatit o colectie variata de cruci funerare cu flori naturale ce pot fi livrate oriunde in tara. Plaseaza o comanda pe site, in aplicatie sau prin intermediul retelelor de socializare.  

Ora disponibila de cumparare a produselor pentru aceeasi zi

Luni
Non-stop
Marti
Non-stop
Miercuri
Non-stop
Joi
Non-stop
Vineri
Non-stop
Sambata
Non-stop
Duminica
Non-stop
Pagini 1
Loading...