Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare Bucure╚Öti 2024-04-15
Livrare Flori ├«n toat─â ╚Ťara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare Bucure╚Öti 2024-04-15
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
Rezisten╚Ť─â
Rezisten╚Ť─â

până la 10 ani

Livram oriunde in Romania
Livram oriunde in Romania

timp de 2-5 ore

Ambalaj
Ambalaj

de Lux Gratis

Poz─â Martor
Poz─â Martor

Video la livrare

Card
Card

de felicitare stilat

Garan╚Ťie
Garan╚Ťie

returnare plat─â

Livrare special─â
Livrare special─â

în București

Livrare anonim─â
Livrare anonim─â

la solicitare

High Quality
High Quality

Products

Livrare prin LuxCourier
Livrare prin LuxCourier

oriunde in Romania

Livr─âm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Gest
Gest

nemuritor

 1. Acasa
 2. /
 3. Plantele
 4. /
 5. Bonsai ingrijire

Ingrijirea Bonsailor

Sorteaz─â dup─â
Disponibil 14 Produse
Bonsai Ficus Benjamina in ghiveci de ceramica Bonsai Ficus Benjamina in ghiveci de ceramica Bonsai Ficus Benjamina in ghiveci de ceramica Bonsai Ficus Benjamina in ghiveci de ceramica Bonsai Ficus Benjamina in ghiveci de ceramica Bonsai Ficus Benjamina in ghiveci de ceramica Bonsai Ficus Benjamina in ghiveci de ceramica Bonsai Ficus Benjamina in ghiveci de ceramica Bonsai Ficus Benjamina in ghiveci de ceramica
319,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 299,00 RON
Planta bonsai mare de interior cu inaltimea de 70 – 80 cm in ghiveci din ceramica sau plastic
759,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 739,00 RON
Bonsai Mic (20-25 cm)
199,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 189,00 RON
Bonsai Zelkova in Sticl─â decorativ─â Bonsai Zelkova in Sticl─â, Bonsai Zelkova in Sticl─â,
549,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 529,00 RON
Bonsai Zelkova in vas de ceramica Bonsai Zelkova in vas de ceramica Bonsai Zelkova in vas de ceramica Bonsai Zelkova in vas de ceramica Bonsai Zelkova in vas de ceramica Bonsai Zelkova in vas de ceramica Bonsai Zelkova in vas de ceramica Bonsai Zelkova in vas de ceramica Bonsai Zelkova in vas de ceramica
319,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 299,00 RON
Bonsai Zelkova in Vas de Sticla decorativ Bonsai Zelkova in Vas de Sticla Bonsai Zelkova in Vas de Sticla
479,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 459,00 RON
Bonsai de 50-60cm in Ghiveci alb de plastic Bonsai de 50-60cm in Ghiveci alb de plastic Bonsai de 50-60cm in Ghiveci alb de plastic Bonsai de 50-60cm in Ghiveci alb de plastic Bonsai de 50-60cm in Ghiveci alb de plastic Bonsai de 50-60cm in Ghiveci alb de plastic
499,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 479,00 RON
Vezi detalii
Bonsai Ficus Ginseng 45cm Bonsai Ficus Ginseng 45cm Bonsai Ficus Ginseng 45cm Bonsai Ficus Ginseng 45cm
259,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 249,00 RON
Vezi detalii
Bonsai Ginseng in vas de ceramica alb 45cm Bonsai Ginseng in vas de ceramica alb 45cm Bonsai Ginseng in vas de ceramica alb 45cm Bonsai Ginseng in vas de ceramica alb 45cm
259,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 249,00 RON
Vezi detalii
Kit Bonsai Kit Bonsai Kit Bonsai Kit Bonsai Kit Bonsai Kit Bonsai
269,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 259,00 RON
Vezi detalii
Bonsai Ficus Ginseng Mare In vas de ceramica oval diametru 40cm h 50cm Bonsai Ficus Ginseng Mare In vas de ceramica oval diametru 40cm h 50cm Bonsai Ficus Ginseng Mare In vas de ceramica oval diametru 40cm h 50cm Bonsai Ficus Ginseng Mare In vas de ceramica oval diametru 40cm h 50cm Bonsai Ficus Ginseng Mare In vas de ceramica oval diametru 40cm h 50cm Bonsai Ficus Ginseng Mare In vas de ceramica oval diametru 40cm h 50cm Bonsai Ficus Ginseng Mare In vas de ceramica oval diametru 40cm h 50cm
-13 %
399,00
RON
459,00 RON
Pret in aplicatia OkFlora 389,00 RON
Vezi detalii
Bonsai in Vas de Ceramica Buda Bonsai in Vas de Ceramica Buda Bonsai in Vas de Ceramica Buda Bonsai in Vas de Ceramica Buda
160,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 150,00 RON
Vezi detalii
Bonsai Mare (120 cm)
999,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 959,00 RON
Vezi detalii
Bonsai Sageretia in Vas de sticla cu Buddha Bonsai Sageretia in Vas de sticla cu Buddha Bonsai Sageretia in Vas de sticla cu Buddha Bonsai Sageretia in Vas de sticla cu Buddha Bonsai Sageretia in Vas de sticla cu Buddha Bonsai Sageretia in Vas de sticla cu Buddha Bonsai Sageretia in Vas de sticla cu Buddha
329,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 299,00 RON
Vezi detalii

Bonsai ingrijire

Ingrijirea Bonsailor

Bonsaiul este o arta straveche care a aparut in Japonia si s-a raspandit treptat in intreaga lume. Esenta sa este cultivarea copacilor in miniatura, care sunt folositi pentru a decora casele ca parte vie si unica a interiorului. Caracteristicile generale ale bonsaiului sunt: frunze mici sau medii, noduri la tulpina, cresterea radacinilor in latime si nu in adancime, flexibilitatea trunchiului, rezistenta la seceta, capacitatea de a se adapta la diferite conditii si de a se recupera rapid. Un bonsai poate fi format din orice specie, dar cea mai buna alegere ar fi: conifere (ienupar, pin, molid), foioase (artar, fag, stejar, mesteacan), vesnic verzi ( ficus bonsai, hibiscus, maslin).

Ideea de a avea un Bonsai in propria casa este foarte atragatoare, dar multi se opresc din lipsa de informatii in legatura cu ingrijirea bonsaiului. Un bonsai are nevoie de iluminare puternica cel putin 6 ore pe zi. Dar, in acelasi timp, lumina directa a soarelui trebuie evitata pentru a preveni arsurile. De asemenea, coniferele, maslinii au nevoie de o temperatura iarna de 5-13 grade, iar locuitorii tropicelor ar trebui sa aiba un mediu cu o temperatura de 18-24 grade pe tot parcursul anului. Cel mai potrivit sol pentru bonsai este akadama. Aerul trece perfect prin el, absoarbe umezeala si nu se lipeste. Acesta trebuie udat cu apa la temperatura camerei odata la 3-4 zile, cand este uscat. De asemenea, este indicata si pulverizarea cu apa a bonsaiului, pentru a mentine umiditatea.

Bonsai Ficus Ginseng Ingrijire

Ficus Bonsai este unul dintre cele mai populare specii din randul artei Bonsai. Este specia care se gaseste cel mai usor in spatiul comercial, dar si printre cele mai putin pretentioase la ingrijire. Cum se ingrijeste un bonsai ficus?

Iluminare: Ficus Bonsai este fitofil, ii place lumina difuza stralucitoare. De asemenea, tolereaza bine penumbra, iar iluminarea artificiala de asemenea il ajuta la crestere.

Temperatura: vara, prefera regimul de temperatura intre + 18 ° đí - +23 ° đí, iar iarna termometrul nu trebuie sa scada sub 16 ° đí.

Udare: in perioada de primavara pana toamna, ficus bonsai are nevoie de udare abundenta. Intre proceduri, pamantul ar trebui sa se usuce, la aproximativ 3 cm adancime.

Umiditatea aerului: bonsai ficus ginseng iubeste umiditatea ridicata, asa ca va raspunde cu recunostinta la pulverizarea zilnica, de doua ori pe zi. Il poti rasfata cu un dus cald, dar nu mai mult de o data pe luna. Si, desigur, stergerea frunzelor cu un burete umed este o parte integranta a procedurilor de umidificare.

Replantare: ficus bonsai are nevoie de sol fertil akadama. Are nevoie de replantare anuala, in timp ce pamantul trebuie inlocuit complet, completat cu ingrasaminte complexe sau speciale pentru cultivarea ficusului.

Modelarea coroanei: ramurile ficusului ginseng sunt foarte plastici. Daca preferati o coroana mai ramificata, atunci ar trebui sa taiati varful copacului, lasand doar 5 cm din lungimea ramurii. Puteti forma o coroana in directia de crestere a celei mai mari ramuri. De asemenea, apeleaza la ajutorul sarmei pentru a alege in mod independent directia de crestere a lastarilor.

Cum se inmulteste bonsaiul

Exista mai multe modalitati de a inmulti un bonsai, insa toate sunt procese meticuloase, care pot sa nu dea roade in conditii de casa. Daca vrei sa incerci acest lucru singur si refuzi sa achizitionezi unul deja crescut dintr-un magazin de specialitate, iti vom da cateva sfaturi. Sunt doua modalitati de a face acest lucru: crestere bonsai din seminte sau crestere bonsai din butasi. Cea mai accesibila si usoara metoda este inmultire bonsai prin butasi. Pentru acest lucru, este nevoie de o foarfeca de gradina pentru a taia o ramura pe diagonala. Dupa care, aceasta trebuie pusa intr-un pahar cu apa pentru a-i creste radacini. Mai apoi, poate fi plantata si ingrijita corespunzator conform practicilor bonsai.

Cum sa ingrijesti bonsaiul de interior?    » Un bonsai de interior se ingrijeste astfel: nu necesita iluminare suplimentara si creste bine in umbra partiala. Vara, este de dorit sa scoateti bonsaiul afara. Primavara, replantati bonsaiul si imbogatiti pamantul cu ingrasaminte azotate si complexe vara, si cu potasiu ÔÇô fosfor ÔÇô toamna si iarna.  

Unde este cel mai bun loc pentru a pastra bonsai?    » Cel mai bun loc pentru a pastra un bonsai este intr-un loc luminos, relativ umed, dar ferit de razele directe ale soarelui. Un bonsai se va bucura si de ÔÇŁaerul liberÔÇŁ.  

Care bonsai este cel mai nepretentios?    » Cel mai nepretentios si mai des intalnit in comert este ficus bonsai. Acesta nu necesita o ingrijire mai speciala, decat ceea ce tine de pamant, udare si asigurarea umiditatii frunzelor.  

De ce un bonsai isi pierde frunzele?    » Un bonsai isi poate pierde frunzele daca este replantat prematur sau necorespunzator, daca are lipsa de nutrienti in sol, de la insuficienta apei sau de la expunerea in razele directe ale soarelui. De asemenea, bonsai sufera adesea din cauza umiditatii insuficiente nu doar a solului, ci si la exterior, de aceea se recomanda pulverizarea acestuia.  

Cum se uda bonsaiul?    » Un bonsai se uda abundent, dar solul trebuie sa se usuce intre udari. Udarea excesiva este inacceptabila. De asemenea, nu trebuie permisa uscarea excesiva a solului.  

Ora disponibila de cumparare a produselor pentru aceeasi zi

Luni
Non-stop
Marti
Non-stop
Miercuri
Non-stop
Joi
Non-stop
Vineri
Non-stop
Sambata
Non-stop
Duminica
Non-stop
Pagini 1
Loading...