Rezistență
Rezistență

până la 10 ani

Livram oriunde in Romania
Livram oriunde in Romania

timp de 2-5 ore

Ambalaj
Ambalaj

de Lux Gratis

Poză Martor
Poză Martor

Video la livrare

Card
Card

de felicitare stilat

Garanție
Garanție

returnare plată

Livrare specială
Livrare specială

în București

Livrare anonimă
Livrare anonimă

la solicitare

High Quality
High Quality

Products

Livrare prin LuxCourier
Livrare prin LuxCourier

oriunde in Romania

Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Gest
Gest

nemuritor

Abonamente Florale


Abonamente florale – cand fiecare zi e o sarbatoare!

Intr-o lume in care exista suficiente griji si probleme constante, emotiile pozitive sunt din ce in ce mai valoroase. Le cautam in orice eveniment, contand fiecare detaliu si gest. Poti sa evadezi zilnic din rutina apeland la abonamente florale din gama florariei online Ok Flora. Cine a spus ca frumusetea va salva lumea, cu siguranta a avut dreptate. Comandand abonamente din flori pentru propria casa sau pentru birou, vei avea acea gura de aer proaspat de care are nevoie un om ca sa fie fericit.

Abonamente florale corporate

Un mediu placut la locul de munca garanteaza productivitate si o stare relaxanta pe tot parcursul zilei, sau chiar a lunii. Un abonament floral presupune cate o livrare pe saptamana, timp de o luna, adica de 4 ori pe luna. Imagineaza-ti cum ar decurge o zi la birou inconjurata de mireasma unui buchet de flori proaspete. Simplele detalii fac diferenta.

Comanda online abonamente florale Bucuresti

De cele mai multe ori, cand vorbim despre abonamente florale business, nu avem in vedere un gest romantic, desi nu este exclus nici acesta. Ai posibilitatea sa-ti amenajezi biroul singur cu abonamente aranjamente florale la preturi avantajoase, dar si sa faci o supriza persoanei dragi apeland la abonamente florale flori sezoniere, livrandui-se de 4 ori pe luna aranjamente spectaculoase din flori de sezon. Pentru ca receptia din cadrul firmei este fata acesteia ce lasa prima impresie, comandand abonamente florale receptie atragi priviri, dar si clienti.

Livrare Abonamente florale protocolare

Ofera-le clientior un mediu relaxant si prielnic pentru afaceri. Comanda cu livrare aranjamente business pentru orice tip de afacere: restaurant, birou, hotel, magazin. In dependenta de preferinta si buget, puteti alege din gama de aranjamente protocolare pe care vi le ofera floraria online Ok Flora. Respectivele aranjamente pentru intalniri de business, abonamente florale pentru amenajarea casei sau abonamente florale corporate vin la pachet cu vasul, ce se va returna la finalul abonamentului. La fiecare livrare, vasul se va schimba pentru un aspect ingrijit proaspat al aranjamentului.

Aranjamente florale cu livrare Bucuresti / Ilfov

Daca te-am introdus in povestea noastra, si ti-ai imaginat cum ar arata casa si locul tau de munca in magia florilor, nu ezista sa plasezi comanda online de abonamente florale in Bucuresti sau in Judetul Ilfov. Alege pentru locul tau de munca aranjamente receptie sau business aranjamente, cu livrare gratuita non stop in Bucuresti. De fiecare detaliu se vor ocupa floristii nostri profesionisti, urmand sa le intalniti capodoperele de 4 ori pe luna. Atmosfera si mediul placut dau tonul intregii zile, de aceea grabeste-te sa plasezi o comanda online pe okflora.ro sau in aplicatia Ok Flora Romania.

orar disponibilitatea categorie

Luni
Non-stop
Marti
Non-stop
Miercuri
Non-stop
Joi
Non-stop
Vineri
Non-stop
Sambata
Non-stop
Duminica
Non-stop
Pagini 1
Loading...