Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
Livrare Flori în toată țara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
  1. Acasa
  2. /
  3. Blog OkFlora
  4. /
  5. Idei de Cadouri
  6. /
  7. 5 Idei Ingenioase de Cadouri Secret Santa

5 Idei Ingenioase de Cadouri Secret Santa

02 Martie 2024

/

Idei de Cadouri

/

5 Idei Ingenioase de Cadouri Secret Santa

5 Idei Ingenioase de Cadouri Secret Santa

   Secret Santa stă pe buzele tuturor încă din luna noiembrie a fiecărui an. Colegi, prieteni, familie – toți sunt implicați. De ce să iei câte un cadou pentru toți, dacă există acest joc? E o soluție distractivă, economă și simplă. De ce simplă? Pentru că există foarte multe idei de cadouri Secret Santa la doar un click distanță.

   Totuși, încă sunt persoane care nu știu conceptul acestei tradiții. Secret Santa este o mică ceremonie ce se petrece între membrii familiei, colegii de la serviciu sau prieteni. Regulile sunt simple. Se trage la sorți și se păstreaza secretul. Nimeni nu trebuie să știe cine și cui trebuie să îi pregătească un cadou. Totuși, cred ca ai nevoie de mai multe detalii.

Mini GHID cu reguli de Secret Santa

  • Creează un grup de participanți. Fie că este vorba despre tot grupul de prieteni, de toți colegii de la lucru, sau de toată familia extinsă. Dacă vă cunoașteți între voi, nu va fi atât de dificil să alegeți cadouri.
  • Trage la sorți. Poți opta pentru varianta clasică – cea cu foițe într-un bol, sau una dintre variantele online, unde trebuie să menționezi e-mailul fiecărui membru.
  • Stabilește bugetul. Bugetul este foarte important, pentru a nu exista discuții în contradictoriu sau neînțelegeri. Acesta poate fi unul mic și simbolic sau mai generos. De asemenea, recomandăm să vină fiecare cu un Wish List.
  • Alege o zi în care vă veți dărui cadourile. Această zi poate fi una neînsemnată, sau puteți organiza un întreg eveniment festiv. De asemenea, stabiliți înainte dacă dezvăluiți numele lui Secret Santa sau îl veți ghici pe parcurs. A doua variantă este mai distractivă.
 

   Nu te speria dacă nu cunoști bine persoana sau dacă nu are vreo preferință. Bine că există cadouri universale, de care s-ar bucura oricine!

   Nu știi despre ce vorbim? Din acest motiv am creat o listă de 5 cadouri de Secret Santa, pentru a-ți ușura alegerea.

5 Idei Cadouri Secret Santa

 

 

   Un brăduț este un cadou excelent de Secret Santa. Este împachetat festiv și nu este scump. De regulă, acestea sunt criteriile de căutare a unui cadou. Dacă va fi îngrijit corespunzător, bradul va rămâne verde și frumos ani la rînd, iar destinatarul își va aminti de gestul tău unic de fiecare dată când îl va admira. Ce este mai frumos în lumea asta, decât să-și aminteasca cineva cu drag de noi?

 

 

 

   Pe lăngă faptul că o Coroniță de Crăciun este Spectaculoasă, este și utilă. Poate fi agățată la ușă sau decora orice colț al casei. Asta o face un cadou corespunzator pentru Secret Santa, cu un mesaj profund. Se spune că o coroniță alungă energiile negative din casă și aduce doar bunăstare și pace.

 

 

 

   Femeie sau bărbat, soră sau frate, coleg sau colegă, oricine nu ar fi destinatarul, un coș cu fructe, dulciuri și un vin spumant s-ar potrivi de minune. Se numără prin lista de cadouri de Secret Santa care este și frumos, și delicios. Principalul avantaj este că nu poți greși alegându-l. Este un cadou universal. Oricine se bucură de un coș cu bunătăți. J

 

 

 

   Una dintre cele mai bune idei de cadouri Secret Santa este o combinație între ceva longeviv și ceva delicios. Crăciunița este o plantă ce înflorește în fiecare an, fiind un simbol al Craciunului. Iar de farmecul unui spumant si Panettone nu mai vorbim...

 

 

 

   Iubitorii de dulce vor fi în extaz. Un coș plin cu produse delicioase este cu siguranță un cadou Universal! Într-o lume plină de lumânări parfumate și căni de Crăciun, alege să fii ingenios. Dulciurile vor fi savurate, iar coșul poate fi oricând reutilizat, poate la un alt cadou.

 

   Acum că ai văzut cât de simplu și distractiv e totul, ce mai aștepți? Adună prietenii, familia, colegii și trageți la sorți. Experiența va fi una unică – cum ar trebui să fie și cadourile alese. Sperăm că lista noastră te-a ajutat să ieși din cercul vicios al cadourilor banale. Persoanele dragi din viața ta merită experiențe de neuitat și cadouri utile, plăcute sau delicioase!

Loading...