Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
Livrare Flori în toată țara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
  1. Acasa
  2. /
  3. Blog OkFlora
  4. /
  5. Idei de Cadouri
  6. /
  7. Idei de cadouri de Craciun pentru fete

Idei de cadouri de Craciun pentru fete

02 Martie 2024

/

Idei de Cadouri

/

Idei de cadouri de Craciun pentru fete

Idei de cadouri de Crăciun pentru fete

Sărbătorile de iarnă sunt sinonime cu petrecerea timpului cu cei dragi, relaxare și bineînțeles cu bucuria oferirii și primirii cadourilor. E un prilej foarte bun să ne arătăm aprecierea pentru cei dragi nouă și deopotrivă să ne manifestăm creativitatea în alegerea darurilor cât mai inspirate și speciale.

Tu ce cadouri preferi să faci? Mai degrabă practice? Simbolice? Vrei să faci un cadou pentru care să te țină minte cei apropiați? Cum ar fi ca un cadou pe care îl faci să aibă toate aceste caracteristici la un loc?

Mai ales când vine vorba de idei de cadouri de Crăciun pentru fete, cu siguranță că toate caracteristicile de mai sus sunt importante atunci când vrei să le faci o surpriza care va rămâne în mintea lor multă vreme. Ca să îți venim în întâmpinare, am făcut o selecție de produse pe care Ok Flora le-a gândit pentru femeia specială din familia ta: pentru mama, iubită, sau, de ce nu, pentru colega pe care o apreciezi, pentru prietena dragă, pentru șefa care este mereu amabilă și înțelegătoare cu tine și nu numai pentru ele.

Cadouri de Crăciun la birou

Când sărbătorile se apropie, companiile organizează petreceri de Crăciun mai mici sau mai mari, iar obiceiul din ce în ce mai popular printre angajați este Secret Santa. De cele mai multe ori, cadourile sunt simbolice. Fiecare angajat primește de la un altul un cadou, însă nu știe cine este Moș Crăciun al lui.

Dacă ești în căutare de idei Secret Santa pentru fete, ce-ar fi să te îndrepți către o coroniță de Crăciun cu globuri argintii și conuri aurii? Surprinde perfect spiritul sărbătorilor, îi va înfrumuseța locuința și își va aminti cu drag de tine. Adaugă o felicitare în care îi notezi gândurile tale de bine, poate o invitație la un spectacol de teatru și ți-ai îndeplinit cu succes misiunea.

 

 

Pentru prietena cea mai bună: idei cadouri Crăciun fete speciale

Dacă vrei un cadou simbolic care să „vorbească” pentru tine, coșul cu 25 de trandafiri albi este cel pe care îl cauți. Știm cu toții că trandafirul este regele florilor, iar când ne referim la cel alb, acesta aduce o semnificație aparte. Acesta exprimă sentimentele pure, inocența și sinceritatea, dar și tinerețea, armonia și prietenia.

 

 

Cum altfel să îi mulțumești prietenei dragi pentru toate momentele în care ți-a fost alături sau surorii la care știi că întotdeauna te poți îndrepta pentru un gând bun, un sfat și alinare, care îți este prietenă devotată și legătură de sânge?

Mai adaugă în cadou și cartea pe care știi că vrea să o citească, voucherul pentru salonul preferat, dulciurile pe care le savurează seara în fața unui serial pe care îl urmărește captivată sau ce altceva știi că îi face plăcere și îi vei face o surpriză minunată! Nici nu e mai e nevoie să cauți alte idei cadouri de Crăciun pentru fete!

Cadou pentru mama

Pentru ființa care ne-a dat viață și care ne iubește necondiționat, parcă niciodată un cadou nu este suficient. Poți începe însă cu un buchet care combină armonios fructele și trandafirii. Practic și simbolic, frumos și delicios, buchetul comestibil pe care l-am gândit va vorbi pentru tine va completa perfect un cadou impresionant.

 

 

Am pus în acest buchet minunații trandafiri galbeni, rodie, portocală, mere, pere, prune și struguri, pe care i-am ornat cu verdeață decorativă. Gândește-te care sunt preferințele ei ca să poți pune alături încă ceva care să-i aducă bucurie și ai făcut cadoul perfect.

Cadouri pentru iubita sau soția

Pentru partenera ta, uneori parcă nu poți găsi un cadou original. Căutările de idei de cadouri de Crăciun pentru fete ar trebui să se oprească asupra darurilor care să combine cât mai eficient sentimentele cu elementele practice, dragostea și elementele ludice. Plus că dacă vrei să o impresionezi, cu toții tindem să alegem cadourile grandioase. Ok Flora a pregătit însă pentru tine mai multe opțiuni, iar mai jos ai pe câteva dintre acestea.

Dacă vrei să apelezi la o latură romantică, alege să-i oferi o inimă mare cu trandafiri și dulciuri. Trandafirii roșii arată cel mai bine iubirea și pasiunea, iar alegerea lor este cea potrivită atunci când vrei să-i arăți femeii care-ți este alături aceste sentimente. Împreună cu aceștia în cutia în formă de inimă punem special pentru ea dulciuri premium: macarons, Ferrero Rocher și Raffaello. Ce spui, așa-i că poate fi simbolul iubirii voastre?

 

 

Dacă vrei un cadou și mai impresionant, ne-am gândit să-ți propunem o variantă foarte creativă: un buchet dulce cu Ferrero Rocher. Pralinele fine sunt adunate într-un buchet rotund în care simetria creează un efect vizual deosebit, iar gustul lor special o vor încânta cu siguranță.

 

 

O cutie cu dulciuri și Moet Chandon va fi cu siguranță din seria cadourilor grandioase. Ciocolata fină Kinder, Merci și Raffaello și crema Nutella încântă gusturile, o jucărie completează cu un spirit ludic, iar Moet Chandon aduce rafinament și fac cadoul să fie unul exclusivist.

 

 

Acestea sunt doar o parte dintre recomandările noastre care suntem siguri că te vor ajuta să faci o alegere inspirată de cadou. Oferă-le doamnelor și domnișoarelor speciale pentru tine și bucură-te la rândul tău de aprecierea lor și de bucuria pe care o afișează pe chip!

Loading...