Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
Livrare Flori în toată țara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
  1. Acasa
  2. /
  3. Blog OkFlora
  4. /
  5. Idei de Cadouri
  6. /
  7. Idei de Cadouri Traznite si Haioase

Idei de Cadouri Traznite si Haioase

02 Martie 2024

/

Idei de Cadouri

/

Idei de Cadouri Traznite si Haioase

Idei de cadouri trăznite și haioase

În viața de zi cu zi, zâmbim tot mai rar și simțim adesea o lipsă de distracție. A învăța să te raportezi la orice cu o cotă de umor este destul de dificil, dar posibil. Diverse cadouri trăznite pe care le poți dărui prietenilor și persoanelor dragi, indiferent de ocazie, ajută foarte mult în acest sens.

Astăzi, umorul ne salvează. Uneori, doar zâmbetele și buna dispoziție alungă oboseala. Nu avem mereu puterea să ne ridicam moralul singuri. Tocmai din acest motiv există cadourile haioase. Indiferent de ce produs ai alege, cel mai important este că aduce râsul și bucuria în sufletul celor dragi.

Alegerea unui cadou pentru o ocazie specială duce adesea la un punct mort, în care te pierzi și nu mai știi ce să faci. Un cadou prețios trebuie să aibă sens, dar și utilitate. De ce să dăruiești un lucru care va fi aruncat pe un raft îndepărtat și uitat în cinci minute? Începând cu acest an, fii ingenios și alege cadouri trăznite pentru prieteni. Fă-le ziua mai bună și nu te lăsa uitat!

Totuși, ce ai putea cumpăra? Am pregătit noi o listă din câteva cadouri amuzante. Orice produs pus într-un context special poate căpăta o conotație haioasă.

Cadouri trăznite pentru prieteni

Prietenii sunt familia pe care ne-o alegem. O prietenie necesită mult efort și muncă. Cum să întreții această relație mai bine, dacă nu cu un cadou amuzant? La o zi de naștere, un eveniment important din viața lor, într-o zi știută doar de voi, ai putea alege un set de baloane personalizate.

Pregătește un mesaj pentru a fi inscripționat pe baloane. Se va simți și personalitatea ta în cadou, dar și doza de umor pe care o merită. Pentru un mai mare farmec, trimite-i baloanele cu livrare anonimă și așteaptă să ghicească. Dificultatea poate fi și ea amuzantă, mai ales dacă îi lași indicii.

Un alt cadou haios, care are și o doză de nostalgie, este buchetul din Chupa Chups. Va fi ceva potrivit pentru fete, dar mai ales pentru băieți, tocmai datorită contextului. Bărbații, de obicei, vor să pară duri și seriosi. Un buchet din bomboane îi va aduce în copilărie cu un zâmbet larg pe față.

 

 

Cadouri haioase pentru bărbați

Bărbații adoră cadourile, chiar dacă nu spun prea des ce și-ar dori. În lipsa de idei, un cadou funny este varianta câștigătoare. Dacă adoră berea, alege o cutie cu bere Corona și un balon imens în formă de bere. In acest caz, nu știi de ce se va bucura mai mult: de bere sau de balon?

 

 

Dacă tot am ajuns la baloane din nou, ar trebui să vezi și setul din 5 baloane Smile. Dacă îi sună la ușă un curier cu aceast surpriză, va râde garantat! La ele mai poți adăuga și o cutie cu fructe sau dulciuri, pentru a fi un cadou ”întreg”.

 

 

Cadouri amuzante pentru femei

Cireașa de pe tort am lăsat-o la final. Dacă femeia ta adoră glumele și are un bun simț al umorului, dăruiește-i parfumul Scandal. Va fi un mesaj amuzant, dar și un cadou superb! De fiecare dată când se va parfuma, își va aminti de tine, dar și de gluma ta reușită (așa sperăm).

Sfat: mai comandă o cutie cu trandafiri I Love You, pentru a nu face un... scandal! :)

 

 

 

Există un număr nelimitat de opțiuni pentru astfel de cadouri de Crăciun. Puteți alege în funcție de context, de interese, activități profesionale, nivelul simțului umorului. Un cadou trăznit va aduce doar zâmbete și amintiri pe toată viața!

Loading...