Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare Bucure╚Öti 2024-06-13
Livrare Flori ├«n toat─â ╚Ťara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare Bucure╚Öti 2024-06-13
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
Rezisten╚Ť─â
Rezisten╚Ť─â

până la 10 ani

Livram oriunde in Romania
Livram oriunde in Romania

timp de 2-5 ore

Ambalaj
Ambalaj

de Lux Gratis

Poz─â Martor
Poz─â Martor

Video la livrare

Card
Card

de felicitare stilat

Garan╚Ťie
Garan╚Ťie

returnare plat─â

Livrare special─â
Livrare special─â

în București

Livrare anonim─â
Livrare anonim─â

la solicitare

High Quality
High Quality

Products

Livrare prin LuxCourier
Livrare prin LuxCourier

oriunde in Romania

Livr─âm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Gest
Gest

nemuritor

  1. Acasa
  2. /
  3. Buchete
  4. /
  5. Lalele
  6. /
  7. Lalele Galbene

Lalele Galbene

Sorteaz─â dup─â
Disponibil 10 Produse
Buchet de lalele galbene, 25 fire, dimensiune 35-45 cm, ambalat in hartie naturala, cu panglica de satin galbena Buchet lalele galbene in hartie naturala Buchet lalele galbene in hartie naturala Buchet lalele galbene in hartie naturala Buchet lalele galbene in hartie naturala Buchet lalele galbene in hartie naturala
300,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 250,00 RON
Vezi detalii
Buchet din 101 lalele galbene in hartie violeta
102010,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 91809,00 RON
Vezi detalii
Buchet cu lalele galbene, 25 fire, cu dimensiunea de 35-45 cm, decorate cu o panglica galbena satinata Buchet cu lalele galbene (25 buc.) Buchet cu lalele galbene (25 buc.) Buchet cu lalele galbene (25 buc.) Buchet cu lalele galbene (25 buc.) Buchet cu lalele galbene (25 buc.) Buchet cu lalele galbene (25 buc.)
300,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 250,00 RON
Vezi detalii
Buchet din 19 lalele galbene cu dimensiunea de 20-40 cm, decorate cu o panglica de satin galbena Buchet din lalele galbene (19 buc.) Buchet din lalele galbene (19 buc.)
228,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 190,00 RON
Vezi detalii
Buchet din 15 lalele galbene, ambalate in hartie naturala si decorate cu panglica de matase galbena Buchet lalele galbene (15 buc.) Buchet lalele galbene (15 buc.) Buchet lalele galbene (15 buc.) Buchet lalele galbene (15 buc.) Buchet lalele galbene (15 buc.) Buchet lalele galbene (15 buc.)
180,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 150,00 RON
Vezi detalii
Cutie de Lux Medie cu Lalele Galbene Cutie de Lux Medie cu Lalele Galbene Cutie de Lux Medie cu Lalele Galbene Cutie de Lux Medie cu Lalele Galbene
765,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 714,00 RON
Vezi detalii
Buchet cu lalele galbene, 25 fire, dimensiune 35-45 cm, ambalat in hartie neagra, cu panglica de satin galbena Lalele galbene 25 fire Lalele galbene 25 fire Lalele galbene 25 fire Lalele galbene 25 fire Lalele galbene 25 fire Lalele galbene 25 fire
300,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 250,00 RON
Vezi detalii
Buchet de lalele galbene, 25 fire, dimensiune 35-45 cm, ambalate in hartie roz si decorate cu panglica de satin galbena Lalele galbene buchet Lalele galbene buchet Lalele galbene buchet Lalele galbene buchet
300,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 250,00 RON
Vezi detalii
Buchet de 15 lalele galbene, dimensiune 35-45 cm, ambalat in hartie alba si decorat cu panglica de satin galbena Lalele galbene in buchet Lalele galbene in buchet
180,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 150,00 RON
Vezi detalii
Lalele Galbene în Co╚Ö Lalele Galbene în Co╚Ö Lalele Galbene în Co╚Ö Lalele Galbene în Co╚Ö
825,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 770,00 RON
Vezi detalii

Lalele galbene Bucuresti

Daruirea lalelelor galbene poate fi un gest minunat pentru a exprima prietenia si recunostinta. Aceste flori sunt asociate cu entuziasmul, fericirea si prietenia si pot fi o modalitate frumoasa de a spune cuiva cat de mult inseamna pentru tine.

Un buchet de lalele galbene este o alegere populara pentru a aduce un zambet pe fata cuiva drag. Acestea pot fi oferite ca un cadou de ziua de nastere, la o aniversare sau chiar ca o simpla surpriza pentru a arata cuiva cat de mult il apreciem. Lalelele galbene pot fi, de asemenea, folosite pentru a exprima recunostinta fata de cineva care a ajutat intr-un moment dificil.

Aranjamentele florale cu lalele galbene sunt, de asemenea, o alegere frumoasa pentru a decora un spatiu sau pentru a aduce o nota de caldura si fericire intr-o ocazie speciala. Acestea pot fi combinate cu alte flori de aceeasi culoare sau cu culori complementare, pentru a crea o armonie vizuala si o atmosfera calda si luminoasa.

Poti comanda lalele galbene cu livrare la domiciliu oriunde in Romania, iar in Bucuresti livrarea este gratuita. Ofera un zambet celor dragi in zilele insorite de primavara, cand este sezonul lalelelor.

Ce simbolizeaza lalelele galbene?

Lalelele galbene sunt adesea asociate cu un sentiment de bucurie, fericire si prietenie. Ele reprezinta un simbol al soarelui si al optimismului, aducand o nota de lumina si caldura in orice incapere. Aceste flori sunt adesea folosite pentru a exprima sentimente de prietenie, recunostinta si apreciere. Ele pot fi oferite ca un semn de respect si admiratie pentru o prietenie puternica sau pentru a celebra o realizare importanta in viata cuiva. Lalelele galbene sunt, de asemenea, cunoscute pentru a simboliza inceputurile noi si oportunitatile, fiind potrivite ca un cadou pentru a incuraja pe cineva sa isi urmeze visele si aspiratiile. In anumite culturi, lalelele galbene pot avea o simbolistica mai negativa si pot fi asociate cu gelozia si tradarea. Este important sa cunoastem semnificatiile culturale si personale ale florilor inainte de a le oferi cadou cuiva. In general, lalelele galbene sunt flori frumoase si vibrante, care pot aduce un zambet pe fata oricui le primeste. Aceste flori pot fi un cadou minunat pentru o varietate de ocazii, cum ar fi zile de nastere, aniversari, sau pur si simplu pentru a aduce un pic de bucurie in viata cuiva.

Buchet lalele galbene livrare rapida

Este important sa alegem lalele galbene de calitate, proaspete si sanatoase, astfel incat sa putem profita de frumusetea lor pentru o perioada cat mai lunga de timp. Ambalajul este, de asemenea, important pentru a crea o prezentare frumoasa si pentru a face cadoul sa se simta special. De toate astea s-a ocupat floraria online OkFlora. Te poti bucura de cele mai speciale lalele galbene in buchet, sau ii poti bucura pe cei dragi. Trimite-le un buchet lalele galbene cu livrare gratuita in Bucuresti, mai ales daca nu esti in oras sau in tara.

In concluzie, gestul de a darui lalele galbene este un mod frumos de a exprima prietenia si recunostinta si de a aduce bucurie si lumina in viata cuiva. Atat buchetele de lalele galbene, cat si aranjamentele florale cu lalele galbene pot fi o alegere excelenta pentru a decora orice ocazie speciala sau pentru a arata cuiva cat de mult il apreciem.

Ce simbolizeaza lalelele galbene?    » Lalelele galbene simbolizeaza soarele si optimismul, aducand o nota de lumina si caldura in orice incapere.  

De unde pot comanda buchete de lalele galbene cu livrare la domiciliu?    » De la floraria online OkFlora poti comanda buchete de lalele galbene cu livrare la domiciliu. Poti solicita livrare speciala in Bucuresti si Ilfov, iar destinatarul se va bucura de o prezenta eleganta la sacou, manusi si papion.  

Ora disponibila de cumparare a produselor pentru aceeasi zi

Luni
Non-stop
Marti
Non-stop
Miercuri
Non-stop
Joi
Non-stop
Vineri
Non-stop
Sambata
Non-stop
Duminica
Non-stop
Pagini 1
Loading...