Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare Bucure╚Öti 2024-04-14
Livrare Flori ├«n toat─â ╚Ťara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare Bucure╚Öti 2024-04-14
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
Rezisten╚Ť─â
Rezisten╚Ť─â

până la 10 ani

Livram oriunde in Romania
Livram oriunde in Romania

timp de 2-5 ore

Ambalaj
Ambalaj

de Lux Gratis

Poz─â Martor
Poz─â Martor

Video la livrare

Card
Card

de felicitare stilat

Garan╚Ťie
Garan╚Ťie

returnare plat─â

Livrare special─â
Livrare special─â

în București

Livrare anonim─â
Livrare anonim─â

la solicitare

High Quality
High Quality

Products

Livrare prin LuxCourier
Livrare prin LuxCourier

oriunde in Romania

Livr─âm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Gest
Gest

nemuritor

  1. Acasa
  2. /
  3. Buchete
  4. /
  5. Lalele
  6. /
  7. Lalele Rosii

Lalele Rosii

Sorteaz─â dup─â
Disponibil 10 Produse
Buchet din 25 lalele rosii, cu dimensiunea de 35-45 cm, ambalat in hartie naturala si decorat cu panglica rosie Buchet lalele rosii in hartie naturala Buchet lalele rosii in hartie naturala Buchet lalele rosii in hartie naturala Buchet lalele rosii in hartie naturala Buchet lalele rosii in hartie naturala Buchet lalele rosii in hartie naturala
300,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 250,00 RON
Buchet de lalele rosii, 19 bucati, inaltime 40 cm, diametru 20 cm, ambalat in hartie alba, cu panglica satinata rosie Buchet cu lalele rosii (19 buc.) Buchet cu lalele rosii (19 buc.) Buchet cu lalele rosii (19 buc.) Buchet cu lalele rosii (19 buc.)
228,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 190,00 RON
Buchet din lalele rosii, 25 bucati, inaltime 40 cm, diametru 30 cm, decorate cu panglica de matase rosie Buchet din lalele rosii (25 buc.) Buchet din lalele rosii (25 buc.) Buchet din lalele rosii (25 buc.) Buchet din lalele rosii (25 buc.) Buchet din lalele rosii (25 buc.) Buchet din lalele rosii (25 buc.) Buchet din lalele rosii (25 buc.) Buchet din lalele rosii (25 buc.) Buchet din lalele rosii (25 buc.)
300,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 250,00 RON
Buchet cu lalele rosii, 19 bucati, cu inaltimea de 40 cm si diametrul de 20 cm, decorate cu panglica de matase rosie Buchet lalele rosii (19 buc.) Buchet lalele rosii (19 buc.) Buchet lalele rosii (19 buc.)
228,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 190,00 RON
Buchet cu 25 lalele rosii, cu dimensiunea de 35-45 cm, ambalat in hartie roz si decorat cu panglica de satin Lalele rosii in buchet Lalele rosii in buchet Lalele rosii in buchet Lalele rosii in buchet Lalele rosii in buchet Lalele rosii in buchet Lalele rosii in buchet
300,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 250,00 RON
Buchet din 101 Lalele Rosii
1313,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 1212,00 RON
Vezi detalii
Buchet din 25 lalele rosii, inaltime 40 cm si diametru 30 cm, ambalat in hartie neagra, cu panglica de satin rosie Buchet lalele rosii (25 buc.) Buchet lalele rosii (25 buc.) Buchet lalele rosii (25 buc.) Buchet lalele rosii (25 buc.) Buchet lalele rosii (25 buc.) Buchet lalele rosii (25 buc.)
350,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 325,00 RON
Vezi detalii
Cutie de Lux Medie cu Lalele Roșii Cutie de Lux Medie cu Lalele Roșii Cutie de Lux Medie cu Lalele Roșii Cutie de Lux Medie cu Lalele Roșii Cutie de Lux Medie cu Lalele Roșii Cutie de Lux Medie cu Lalele Roșii
714,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 663,00 RON
Vezi detalii
Cutie de Lux Mică cu Lalele Roșii Cutie de Lux Mică cu Lalele Roșii Cutie de Lux Mică cu Lalele Roșii Cutie de Lux Mică cu Lalele Roșii Cutie de Lux Mică cu Lalele Roșii Cutie de Lux Mică cu Lalele Roșii Cutie de Lux Mică cu Lalele Roșii
560,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 525,00 RON
Vezi detalii
Lalele Ro╚Öii în Co╚Ö Lalele Ro╚Öii în Co╚Ö Lalele Ro╚Öii în Co╚Ö Lalele Ro╚Öii în Co╚Ö Lalele Ro╚Öii în Co╚Ö
825,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 770,00 RON
Vezi detalii

Lalele rosii Bucuresti

Daruirea lalelelor rosii este un gest frumos si romantic care poate fi facut in orice moment al anului, dar mai ales primavara. Aceste flori sunt un simbol clasic al dragostei si pasiunii, si sunt adesea folosite pentru a exprima sentimente puternice de iubire si devotament.

Buchetele de lalele rosii sunt in mod special populare in perioada Valentine's Day, de Ziua Femeii, dar pot fi oferite cu succes si in alte ocazii romantice, cum ar fi aniversarea unei relatii sau ziua de nastere a persoanei iubite. Acestea pot fi prezentate ca un singur buchet mare sau pot fi grupate cu alte flori pentru a crea un aranjament floral impresionant.

Aranjamentele florale cu lalele rosii sunt, de asemenea, o alegere excelenta pentru a decora ocazii speciale precum nun╚Ťi sau alte evenimente importante. Combinate cu alte flori, lalelele rosii pot crea o armonie cromatica uimitoare si o atmosfera romantica si eleganta.

Comanda un buchet de lalele rosii in zilele insorite de primavara. Daca nu esti langa cei dragi, trimite lalele rosii cu livrare la domiciliu.

Ce simbolizeaza lalelele rosii?

Lalelele rosii sunt cunoscute in general ca simbol al dragostei si al romantismului. Ele sunt adesea folosite pentru a transmite un mesaj de iubire, pasiune si dorinta pentru cineva. Aceste flori rosii vibrante pot fi un cadou romantic minunat pentru partenerul de viata sau pentru cineva special in viata cuiva. Ele pot fi oferite pentru a celebra Ziua Indragostitilor, aniversari sau orice alta ocazie romantica. In unele culturi, lalelele rosii pot simboliza si frumusetea perfecta si perfectiunea. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a transmite un mesaj de admiratie, respect si recunostinta. Este important sa tinem cont de semnificatiile culturale si personale ale florilor inainte de a le oferi cadou cuiva. Lalelele rosii sunt adesea asociate cu romantismul, dar pot avea si alte semnificatii, in functie de cultura si traditiile locale. In general, lalelele rosii sunt flori frumoase si expresive, care pot aduce o nota de romantism si pasiune in orice incapere. Ele pot fi un cadou minunat pentru a arata cuiva cat de mult il iubesti sau pentru a sarbatori un moment special in relatia cuiva.

Buchet lalele rosii livrare la domiciliu

Este important sa alegem intotdeauna lalelele proaspete si de calitate, astfel incat acestea sa aiba o durata lunga de viata si sa isi pastreze frumusetea. Este, de asemenea, important sa acordam atentie si ambalajului, pentru ca prezentarea este, de asemenea, un aspect important al daruirii florilor. De aceea, OkFlora a tinut cont de aceste detalii, pentru a te bucura de cele mai frumoase si longevive buchete din lalele rosii. Poti plasa o comanda de lalele rosii pe site, in aplicatia Ok Flora Romania, sau sa ne scrii pe retelele de socializare.

In concluzie, gestul de a darui lalele rosii este un mod minunat de a exprima dragostea si de a aduce bucurie in viata persoanei iubite sau in viata celor dragi. Atat buchetele de lalele rosii, cat si aranjamentele florale cu lalele rosii pot fi o alegere excelenta pentru a decora orice ocazie speciala sau pentru a arata persoanelor dragi cat de mult ii apreciem.

Ce simbolizeaza lalelele rosii?    » Lalelele rosii simbolizeaza dragostea si romantismul. In unele culturi, lalelele rosii pot simboliza si frumusetea perfecta si perfectiunea insasi.  

De unde pot comanda buchete de lalele rosii cu livrare la domiciliu?    » Poti comanda buchete de lalele rosii cu livrare la domiciliu de la floraria online OkFlora. Livram gratuit in Bucuresti, cu posibilitatea de a solicita livrare speciala, livrare cu dedicatie muzicala, sau livrare efectuata de o femeie.  

Ora disponibila de cumparare a produselor pentru aceeasi zi

Luni
Non-stop
Marti
Non-stop
Miercuri
Non-stop
Joi
Non-stop
Vineri
Non-stop
Sambata
Non-stop
Duminica
Non-stop
Pagini 1
Loading...