Livrare gratuită
Livrare gratuită

în București timp de 2-5 ore

Rezistență
Rezistență

până la 10 ani

Ambalaj
Ambalaj

de Lux Gratis

Poză Martor
Poză Martor

Video la livrare

Card
Card

de felicitare stilat

Garanție
Garanție

returnare plată

Livrare specială
Livrare specială

în București

Livrare anonimă
Livrare anonimă

la solicitare

High Quality
High Quality

Products

Livrare prin LuxCourier
Livrare prin LuxCourier

oriunde in Romania

Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Gest
Gest

nemuritor

Aranjamente in Dovleci

Produse noi

Aranjament Elegant Nr.1 Aranjament Elegant Nr.1 Aranjament Elegant Nr.1 Aranjament Elegant Nr.1 Aranjament Elegant Nr.1 Aranjament Elegant Nr.1 Aranjament Elegant Nr.1

Aranjament Elegant Nr.1

#3512
399,00
RON

Produse speciale

Aranjament Elegant Nr.1 Aranjament Elegant Nr.1 Aranjament Elegant Nr.1 Aranjament Elegant Nr.1 Aranjament Elegant Nr.1 Aranjament Elegant Nr.1 Aranjament Elegant Nr.1

Aranjament Elegant Nr.1

#3512
399,00
RON
Sortează după
Disponibil 17 Produse
Dalii si Floarea Soarelui in Dovleac
299,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 279,00 RON
Cumpara
Flori de Halloween in Dovleac Flori de Halloween in Dovleac Flori de Halloween in Dovleac Flori de Halloween in Dovleac
359,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 339,00 RON
Cumpara
Aranjament din Flori in Dovleac Gri Metalic
289,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 269,00 RON
Cumpara
Aranjament in Dovleac de Halloween Aranjament in Dovleac de Halloween Aranjament in Dovleac de Halloween Aranjament in Dovleac de Halloween
259,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 239,00 RON
Cumpara
Aranjament Roz Auriu in Dovleac
439,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 419,00 RON
Cumpara
Dovleac Albastru cu Orhidei
389,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 369,00 RON
Cumpara
Dovleac cu Flori Multicolore
429,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 409,00 RON
Cumpara
Dovleac cu Legume Dovleac cu Legume Dovleac cu Legume Dovleac cu Legume Dovleac cu Legume Dovleac cu Legume
139,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 129,00 RON
Cumpara
Dovleac de Halloween cu Crizanteme Dovleac de Halloween cu Crizanteme Dovleac de Halloween cu Crizanteme Dovleac de Halloween cu Crizanteme Dovleac de Halloween cu Crizanteme
199,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 189,00 RON
Cumpara
Dovleac Mic cu Crizanteme Bordo
159,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 149,00 RON
Cumpara
Dovleac Negru cu Flori de Halloween
359,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 339,00 RON
Cumpara
Dovleac Pictat Gri cu Flori si Dovlecei
349,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 329,00 RON
Cumpara
Dovleac Roz cu Aranjament din Flori
339,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 319,00 RON
Cumpara
Dovleac Roz cu Flori Roz
399,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 379,00 RON
Cumpara
Dovleac Vopsit Decorat cu Flori Roz
240,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 220,00 RON
Cumpara
Floarea Soarelui si Flori Roz-Burgundy in Dovleac
319,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 299,00 RON
Cumpara
Flori de Toamna in Dovleac
229,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 219,00 RON
Cumpara

Flori in Dovleci livrate in zilele nostalgice de toamna

Comanda flori in dovleci online – o zi de toamna curpinsa intr-un aranjament. Trimite cu livrare dovleci cu flori in Bucuresti cu livrare gratuita.

Odata cu venirea toamnei, apare si melancolia, nostalgia, fiind o stare aproape inexplicabila, dar atat de frumoasa. Toamna este anotimpul in care vrei sa iei o pauza, si sa-ti aloci tot timpul tie, sa te afli in activitati care iti hranesc sufletul. Chiar daca pare o generalizare, cu siguranta toata lumea isi creeaza propria atmosfera in casa cu niste lumanari parfumate, un ceai cald si, de ce nu, cu un aranjament din flori in dovleac. Un dovleac cu flori poate fi desemnat simbolul toamnei, pentru ca emana atata caldura si liniste, si vrei sa-ti iei tot timpul din lume sa-l admiri si sa-l tot admiri. Trimite cu livrare celor dragi un dovleac decorat cu flori care, dupa cum am mai zis, nu este doar un obiect decorativ. Vine cu o intreaga poveste si te face sa uiti ca poate e o vreme posomorata afara. Comanda online flori in dovleac si impresioneaza cu un cadou inedit.

Comanda Dovleci cu Flori Online cu Livrare 24/24

Daruieste emotie la pachet cu un aranjament de toamna in dovleac, in care dovleacul este practic o vaza. Si da, este vorba despre un dovleac obisnuit. Deasupra, buchetul este acoperit cu un capac, si anume partea ce a fost indepartata de la doveac initial. Cu acest artificiu, se creeaza impresia ca buchetul a crescut chiar in dovleac. Aranjamentul este amplasat pe un burete floral, care il va impiedica sa se ofileasca rapid. Unii dovlecei cu flori sunt colorati, pentru a oferi aranjamentului o alta nota, in functie de buchetul de flori. Astfel de aranjamente cu flori in dovleci vor deveni un cadou minunat si original, o decoratiune interioara pentru iubitori, dar si un accesoriu inedit pentru decorarea mesei festive.

Aranjamente cu flori in dovleci – Livrare Gratuita Bucuresti

Toamna vine cu o doza enorma de inspiratie, dar ne si pune la dispozitie peisajul si ”instrumentele” necesare pentru a crea adevarate opere de arte. Un dovleac floral pe langa ocaziile speciale la care poate fi daruit, se potriveste perfect in viata unui scolar la inceput de an, care are diverse activitati, dar si festivitati. Comanda online cu livrare dovleci flori si fa o surpriza la care nimeni nu se asteapta. Trimite cu livrare aranjamente in dovleci in toata Romania, iar in Bucuresti beneficiezi de livrare gratuita. Da-i o nota eleganta livrarii, selectand livrarea speciala, iar curierul va duce decorul de toamna cu dovleci la sacou roz, manusi albe si papion.

Cat rezista un dovleac decorat cu flori?    » Un dovleac decorat cu flori rezista o perioada mai indelungata de timp, datorita buretelui floral – oasis, ce ii pastreaza aranjamentului umiditatea necesara.  

Ce tip de flori sunt potrivite pentru aranjamente in dovleci?    » Pentru aranjamentele in dovleci sunt potrivite florile de toamna, florile colorate ce vor raspandi doar energie buna, cum ar fi: crizanteme, dalii, trandafiri, eustome, dar si diverse frunze decorative.  

Cui daruim flori in dovleci?    » Florile in dovleci sunt daruite persoanelor care apreciaza astfel de decoratiuni mai neobisnuite. Cu siguranta ar fi potrivite pentru prieteni si familie.  

Dovleac cu flori pret?    » Cel mai mic pret al unui dovleac cu flori este 159 RON, iar acesta variaza in functie de tipul de aranjament, marimea acestuia, dar si de florile utilizate.  

Loading...