Rezistență
Rezistență

până la 10 ani

Livram oriunde in Romania
Livram oriunde in Romania

timp de 2-5 ore

Ambalaj
Ambalaj

de Lux Gratis

Poză Martor
Poză Martor

Video la livrare

Card
Card

de felicitare stilat

Garanție
Garanție

returnare plată

Livrare specială
Livrare specială

în București

Livrare anonimă
Livrare anonimă

la solicitare

High Quality
High Quality

Products

Livrare prin LuxCourier
Livrare prin LuxCourier

oriunde in Romania

Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Gest
Gest

nemuritor

Jerbe Funerare

Sortează după
Disponibil 8 Produse
jerba funerara cu crini albi, trandafiri rosii si crizanteme
338,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 328,00 RON
Cumpara
jerba funerara cu orhidei cymbidium albe si verzi cu decor de verdeata
378,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 368,00 RON
Cumpara
jerba funerara cu trandafiri rosii si verdeata
318,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 308,00 RON
Cumpara
jerba funerara cu crini albi imperiali si verdeata
318,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 308,00 RON
Cumpara
jerba funerara cu trandafiri albi si verdeata
318,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 308,00 RON
Cumpara
jerba cu crizanteme albe si anthurium rosu cu verdeata
378,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 368,00 RON
Cumpara
jerba funerara cu gerbere portocalii range
298,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 288,00 RON
Cumpara
jerba din trandafiri rosii si albi si verdeata
318,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 308,00 RON
Cumpara

Jerbe Funerare Bucuresti

Jerbele funerare sunt aranjamente florale speciale care sunt plasate in timpul ceremoniilor funerare pentru a aduce un omagiu si a exprima respectul fata de persoana decedata. Ele sunt compuse din flori si frunze proaspete, adesea aranjate in forma de coroana sau buchet.

Jerba are o semnificatie personala si culturala diferita in functie de traditiile si credintele fiecarei comunitati sau persoane. Ele reprezinta un mod tangibil de a exprima sentimentele de durere, respect si recunostinta fata de cel care a plecat.

Acum poti comanda o jerba funerara ieftina cu livrare la domiciliu oriunde in Bucuresti sau Ilfov. OkFlora este o florarie online care intelege cat de important este sa aduci un ultim omagiu demn si respectuos persoanelor dragi care ne parasesc. Cu o echipa dedicata si o vasta selectie de jerbe de flori, OkFlora ofera servicii profesionale de vanzare si livrare la domiciliu in Bucuresti.

Jerbe Online

Jerbele funerare au o semnificatie simbolica profunda si exprima mai multe aspecte:

  • Omagiu si respect: Jerba de inmormantare simbolizeaza ultimul omagiu si respectul adus persoanei decedate. Ele reprezinta recunoasterea valorii si a importantei persoanei in viata celor care il plang.
  • Amintire si onoare: Jerbele funerare reprezinta si o modalitate de a pastra amintirea si onoarea persoanei decedate. Ele sunt un simbol al recunostintei si al rememorarii momentelor frumoase si a contributiilor aduse de catre persoana respectiva.
  • Trecere si inviere: Jerbele din flori pot simboliza, de asemenea, trecerea persoanei decedate din aceasta viata in urmatoarea sau credinta intr-o viata de apoi. Ele reprezinta increderea in ciclul vietii si increderea ca sufletul persoanei decedate va continua sa traiasca intr-o alta forma.
  • Consolare si compasiune: Jerba de flori exprima si compasiunea si solidaritatea celor care isi exprima condoleantele. Ele transmit un mesaj de sustinere si compasiune fata de cei in doliu si arata ca persoana decedata nu este uitata.

Jerba Flori Naturale

Cu un site usor de utilizat, OkFlora iti ofera posibilitatea de a explora o gama variata de jerbe funerare ieftine, astfel incat sa poti gasi aranjamentul potrivit pentru a exprima respectul si recunostinta fata de persoana decedata. Fie ca iti doresti o coroana imponenta sau un buchet plin de delicatete, OkFlora are optiuni diverse pentru a raspunde preferintelor tale si pentru a transmite mesajul potrivit.

Comandarea unei jerbe de inmormantare de pe site sau aplicatia Ok Flora Romania este simpla si rapida. Poti naviga prin categorii pentru a gasi aranjamentul dorit sau poti utiliza functia de cautare pentru a gasi rapid optiunea potrivita. Fiecare jerba este atent conceputa, folosind flori proaspete si frunze de cea mai buna calitate, pentru a transmite un mesaj profund si emotional.

Un alt aspect remarcabil al serviciului OkFlora este livrarea la domiciliu in Bucuresti. Echipa noastra de curieri experimentati asigura ca jerba din flori naturale ajunge la destinatie in conditii perfecte si la timp pentru ceremonia sau inmormantarea respectiva. Aceasta este o binecuvantare pentru cei care doresc sa trimita un aranjament floral in semn de omagiu, dar nu pot fi prezenti fizic.

Indiferent de locatia in Bucuresti, ne propunem sa oferim un serviciu de incredere si de calitate superioara. Intelegem sensibilitatea acestor momente si ne asiguram ca jerbele funerare sunt realizate cu profesionalism si compasiune.

Jerbe funerare pret?    » Jerbe funerare pret de la 298 RON. Pentru detalii, acceseaza site-ul sau aplicatia Ok Flora Romania.  

Unde gasesc jerbe funerare cu livrare in Bucuresti?    » La floraria online Ok Flora gasesti jerbe funerare cu livrare oriunde in Bucuresti. Gasesti toate modelele pe site sau in aplicatia Ok Flora Romania.  

orar disponibilitatea categorie

Luni
Non-stop
Marti
Non-stop
Miercuri
Non-stop
Joi
Non-stop
Vineri
Non-stop
Sambata
Non-stop
Duminica
Non-stop
Pagini 1
Loading...