Livrare gratuită
Livrare gratuită

în București timp de 2-5 ore

Rezistență
Rezistență

până la 10 ani

Ambalaj
Ambalaj

de Lux Gratis

Poză Martor
Poză Martor

Video la livrare

Card
Card

de felicitare stilat

Garanție
Garanție

returnare plată

Livrare specială
Livrare specială

în București

Livrare anonimă
Livrare anonimă

la solicitare

High Quality
High Quality

Products

Livrare prin LuxCourier
Livrare prin LuxCourier

oriunde in Romania

Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Gest
Gest

nemuritor

Funerarii

Produse noi

Oferte speciale

Buchet Galben-Roșu-Orange Buchet Galben-Roșu-Orange Buchet Galben-Roșu-Orange Buchet Galben-Roșu-Orange Buchet Galben-Roșu-Orange

Buchet Galben-Roșu-Orange

#2237
209,00
RON
Buchet Galben-Mov Buchet Galben-Mov Buchet Galben-Mov Buchet Galben-Mov Buchet Galben-Mov Buchet Galben-Mov Buchet Galben-Mov

Buchet Galben-Mov

#2234
249,00
RON
Buchet din Bujori (51 fire)

Buchet din Bujori (51 fire)

#3472
765,00
RON
RON
Bujori Roz (15 fire) Bujori Roz (15 fire) Bujori Roz (15 fire)

Bujori Roz (15 fire)

#3498
315,00
RON
Buchet Bujori Roz Buchet Bujori Roz Buchet Bujori Roz Buchet Bujori Roz Buchet Bujori Roz Buchet Bujori Roz

Buchet Bujori Roz

#3475
315,00
RON
Bujori Buchet din 19 Fire Bujori Buchet din 19 Fire Bujori Buchet din 19 Fire

Bujori Buchet din 19 Fire

#3485
399,00
RON
Buchet cu Hortensie Roz

Buchet cu Hortensie Roz

#3479
259,00
RON
Buchet din 51 frezii Buchet din 51 frezii Buchet din 51 frezii Buchet din 51 frezii Buchet din 51 frezii Buchet din 51 frezii

Buchet din 51 frezii

#1893
459,00
RON
Sortează după
Disponibil 86 Produse

Coroana funerara din flori naturale Bucuresti

Regretul, de cele mai multe ori, nu poate fi exprimat prea bine prin cuvinte. Cand cineva drag se stinge din viata, o coroana funerara e cea care tine locul tuturor emotiilor. Comanda online un buchet funerar si trimite-l cu serviciul de livrare coroana funerara Bucuresti, daca nu dispui de timp sau posibilitatea de a o aduce singur. Pentru ca suportul nu este niciodata subestimat, cu ajutorul serviciului de livrare coroane funerare poti trimite condoleante familiei celui ce s-a stins din viata.

Coroana de inmormantare online

Posibilitatea de a comanda coroane funerare online poate sa-ti ingreuneze alegerea din cauza faptului ca sunt atat de multe pe piata. De aceea, cea mai buna alegere pentru tine poate fi sa comanzi coroane funerare Bucuresti marca Ok Flora, confectionate din flori proaspete. Modelele cele mai intalnite de coroane funerare din flori naturale difera prin compozitie (rotunda sau alungita), dimensiuni (de la 60 cm la 120 cm inaltime) si cost (de la 189 lei pentru o coroana funerara standard cu o inaltime de 60 cm., pana 600 lei pentru o coroana de 120 cm plina cu flori naturale) si coloristica (de la flori albe, galbene, la aranjamente funerare din flori albastre, verzi, roz si rosii). Pe langa o coroana mortuara clasica, elaboram si buchete funerare, cruci funerare din flori naturale, jerbe funerare, aranjament funerar si cosuri funerare.

Coroane funerare online cu Livrare oriunde in Romania

Comanda coroana de inmormantare online sau in floraria noastra, lasa-ne un mesaj de adio, iar noi il vom imprima pe o panglica care va fi atasata la coroana, la buchet sau la un aranjament funerar. Serviciul de livrare coroane funerare de dimensiuni mari se efectueaza doar in Bucuresti si Judetul Ilfov. Comanda coroana inmormantare in Bucuresti si vom actiona prompt si cu profesionalism. Pentru comanda a unei coroane funerare online, e suficient sa selectati modelul dorit si sa plasati astfel comanda pe site, in aplicatia Ok Flora Romania sau sa ne sunati la numarul de telefon afisat pe site.

Unde gasim coroane funerare online?    » Coroane funerare online gasim in floraria OkFlora: o gama variata de produse ce difera prin aspect, forma, dimensiune, compozitie si culoare. Poti alege o coroana rotunda, o cruce funerara din flori, un buchet sau un cos funerar.  

Cat timp rezista o coroana funerara din florii vii?    » O coroana funerara din flori vii rezista mult timp. Aceasta se datoreaza faptului ca aranjamentul floral este executat pe un burete de apa. Puteti fi sigur ca florile de pe coroana vor avea un aspect proaspat pe tot parcursul ceremoniei, dar si o perioada lunga dupa aceasta.  

Ce scriu pe coroana funerara?    » Un aspect important la ceremonia de inmormantare este ce scriu pe coroana funerara. Important e ca textul sa fie succint, pentru a putea fi imprimat de panglica care va fi atasata la coroana funerara. Mesajul este unul care reprezinta relatia pe care ai avut-o cu defunctul. Poti transmite la comanda mesajul tau personalizat, sau poti primi consultanta din cadrul OkFlora. Unele exemple pot fi: Odihneste-te in pace. Te vom iubi mereu. Regrete eterne.  

Ce fac cu coroana funerara dupa ce am ajuns la cimitir?    » Un lucru foarte important este ce fac cu coroana funerara dupa ce am ajuns la cimitir. Aceasta este tinuta pe tot parcursul slujbei de inmormantare de catre persoana care transmite condoleantele. La final, după ce sicriul este acoperit cu pamant, iti iei ramas bun si așezi coroana pe mormant cu aranjamentul floral in sus.  

Loading...