Livrare gratuit─â
Livrare gratuit─â

în București timp de 2-5 ore

Rezisten╚Ť─â
Rezisten╚Ť─â

până la 10 ani

Ambalaj
Ambalaj

de Lux Gratis

Poz─â Martor
Poz─â Martor

Video la livrare

Card
Card

de felicitare stilat

Garan╚Ťie
Garan╚Ťie

returnare plat─â

Livrare special─â
Livrare special─â

în București

Livrare anonim─â
Livrare anonim─â

la solicitare

High Quality
High Quality

Products

Livrare prin LuxCourier
Livrare prin LuxCourier

oriunde in Romania

Livr─âm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Gest
Gest

nemuritor

Lumanari de Cununie / Botez

Sorteaz─â dup─â
Disponibil 17 Produse
Lumanare Botez / Cununie cu frezii
250,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 240,00 RON
Cumpara
Lumanare Botez cu Flori Mov
260,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 250,00 RON
Cumpara
Lumanare Botez Fetita cu Flori Roz
180,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 170,00 RON
Cumpara
Lumanare cu Gypsophila (floarea miresei) Lumanare cu Gypsophila (floarea miresei) Lumanare cu Gypsophila (floarea miresei) Lumanare cu Gypsophila (floarea miresei) Lumanare cu Gypsophila (floarea miresei) Lumanare cu Gypsophila (floarea miresei)
259,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 249,00 RON
Cumpara
Lumanare de Botez cu Flori Lumanare de Botez cu Flori Lumanare de Botez cu Flori Lumanare de Botez cu Flori
235,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 225,00 RON
Cumpara
Lumanare de Botez cu Flori Alb si Roz Lumanare de Botez cu Flori Alb si Roz Lumanare de Botez cu Flori Alb si Roz Lumanare de Botez cu Flori Alb si Roz Lumanare de Botez cu Flori Alb si Roz
359,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 339,00 RON
Cumpara
Lumanare de Botez cu Flori si Mickey Mouse
350,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 340,00 RON
Cumpara
Lumanare de Botez cu Flori si Ursulet
400,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 390,00 RON
Cumpara
Lumanare de Botez Fata Lumanare de Botez Fata
255,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 245,00 RON
Cumpara
Lumanare de Cununie cu Floarea Miresei si Lalele Lumanare de Cununie cu Floarea Miresei si Lalele Lumanare de Cununie cu Floarea Miresei si Lalele Lumanare de Cununie cu Floarea Miresei si Lalele Lumanare de Cununie cu Floarea Miresei si Lalele
250,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 240,00 RON
Cumpara
Lumanare de Cununie cu Trandafiri Galbeni Lumanare de Cununie cu Trandafiri Galbeni Lumanare de Cununie cu Trandafiri Galbeni Lumanare de Cununie cu Trandafiri Galbeni Lumanare de Cununie cu Trandafiri Galbeni
279,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 269,00 RON
Cumpara
Lumanare de Cununie Nasi cu Flori Roz Lumanare de Cununie Nasi cu Flori Roz Lumanare de Cununie Nasi cu Flori Roz
285,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 275,00 RON
Cumpara
Lumanare Verde de Botez
180,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 170,00 RON
Cumpara
Lumanari de Cununie Decorate cu Flori Rosii Roz Lumanari de Cununie Decorate cu Flori Rosii Roz Lumanari de Cununie Decorate cu Flori Rosii Roz Lumanari de Cununie Decorate cu Flori Rosii Roz
179,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 169,00 RON
Cumpara
Lumanari de Cununie Nasi din Trandafiri si Frezii Lumanari de Cununie Nasi din Trandafiri si Frezii
250,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 240,00 RON
Cumpara
Lumanari Nasi din Flori Albe Lumanari Nasi din Flori Albe Lumanari Nasi din Flori Albe
189,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 179,00 RON
Cumpara
Lumanari de Cununie Nasi cu Bujori Roz
425,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 415,00 RON
Vezi detalii

Comanda online aranjamente lumanari

 

Cununia religioasa din cadrul nuntii leaga destinele a doi oameni pentru totdeauna. De aceea, aceasta cale trebuie sa fie luminata. De obicei, nasii vin cu lumanari de cununie decorate cu flori naturale. Poti alege din gama de produse Ok Flora decoratiuni pentru lumanari nasi care au in compozitia lor exclusiv flori naturale. De cele mai multe ori, se tine cont si de aranjamentele florale si culorile dominante din cadrul evenimentului. Apeleaza la profesionalismul floristilor nostri pentru a avea cele mai incantatoare lumanari nasi nunta. Comanda online lumanari in Bucuresti, cu cele mai frumoase aranjamente florale.

 

Aranjamente lumanari nunta nasi – livrare gratuita Bucuresti

 

Nunta combina multe traditii si ritualuri, ce sunt transmise din generatii in generatii. Una dintre acestea este aprinderea lumanarilor de nunta. Se presupune ca prezenta si aprinderea unor lumanari de nunta sperie toate durerile si greutatile. Plaseaza online o comanda de lumanari nasi nunta spre a fi livrate in Bucuresti, si vei beneficia de livrare gratuita. Comanda lumanari nunta nasi si buchete nunta cu aproximativ 10 zile inaintea evenimentului, iar floristii Ok Flora vor crea cele mai frumoase compozitii din flori proaspete.

 

Livrare lumanari botez flori naturale pentru fete in Bucuresti si Ilfov

 

Lumina este laitmotivul oricarui eveniment important din viata noastra. Ea reprezinta cunoastere, adevar si speranta. Botezul este ritualul care pregateste spiritual nou nascutul pentru tot ceea ce inseamna viata. Comanda online lumanari de botez fata cu flori naturale, aranjate cu atentie de catre floristii nostri. Florile naturale mereu vor reprezenta prospetime, fiind potrivite pentru o asemenea ocazie. Alege compozitii florale pentru lumanari de botez roz pentru fetite. Aceste culori dominante sunt completate cu verdeata decorativa, cu flori albe, mov, galben. De asemenea, mai oferim o alternativa, si anume lumanare de botez cu ursulet pentru fete sau lumanare de botez pentru fetite cu Minnie Mouse.

 

Comanda lumanari de botez baieti

 

Un copil este o binecuvantare. Botezul a devenit cu ritual care s-a modernizat cu trecerea timpului, insa lumanarile de botez au ramas mereu cu acelasi scop. Floraria online OkFlora propune decoratiuni florale pentru lumanari de botez pentru baieti, cu flori predominant albastre, albe sau mov. Chiar daca poate suna cliseic, dar o lumanare de botez baieti cu flori albastre au un farmec aparte, care fac ca evenimentul sa prinda culoare si suflet. De asemenea, puteti alege si lumanare de botez cu ursulet sau lumanare de botez pentru baieti cu Mickey Mouse. Comanda online cu livrare lumanari de botez baiat si creeaza o imagine de poveste in jurul copilului tau.

 

Unde comanzi lumanari nunta?

 

Comanda online lumanari nunta sau lumanari de botez cu flori naturale. Daca inca nu stii sigur ce alegere sa faci, poti suna la numarul de telefon afisat pe site si ti se vor oferi toate detaliile si ajutorul necesar. Serviciul de livrare lumanari cununie sau botez este disponibil in Bucuresti si Judetul Ilfov. Poti sa-ti faci alegerea si sa plasezi comanda online pe https://okflora.ro sau in aplicatia Ok Flora Romania.

Ce lumanari de nunta se poarta anul acesta?    » Anul acesta se poarta lumanari de nunta cu flori. Ele pot fi decorate cu flori din aceeasi gama de culori a decorului sarbatorii. Nasii pot sa poarte lumanari ce se vor asorta cu rochia nasei sau cu buchetul miresei.  

Cine cumpara lumanarile de nunta?    » Traditia romaneasca spune ca nasii sunt cei ce cumpara lumanarile de nunta. Mirii se pot intelege cu nasii in privinta preferitelor legate de lumanari. Daca mirii vor lumanari cu flori sau fara, diverse dimensiuni, culori sau forme, atunci vor discuta cu nasii despre acest aspect.  

Cine duce lumanarile si le tine in biserica la nunta?    » Conform traditiei romanesti stim si cine duce lumanarile si le tine in biserica la nunta. Domnisoara si cavalerul de onoare sunt cei ce aduc lumanarile la biserica, le tin pana le aprinde preotul in timpul slujbei, apoi le transmit nasilor care vor tine lumanarile pana la final.  

Cat timp rezista lumanarile de botez cu flori naturale?    » Pentru un eveniment frumos este important cat timp rezista lumanarile de botez cu flori naturale. Floristii de la OkFlora creeaza aranjamentele pe un burete cu apa. Acesta asigura durabilitatea si prospetimea florilor pe tot parcursul sarbatorii.  

Loading...