Politica de Confidențialitate
Oferte speciale
Trandafiri Mix Roz 101 buc
#2130
...
808.00
RON
-20%
1 010.00RON
Preț în aplicația Ok Flora 707 RON
15 Crizanteme Galben-Verde
#2248
...
179.00
RON
-18%
219.00RON
25 Crizanteme Multicolore
#2250
...
259.00
RON
-28%
359.00RON
25 Crizanteme Alb-Roz
#2251
...
259.00
RON
-28%
359.00RON
51 Trandafiri Fuchsia
#2148
...
459.00
RON
-10%
510.00RON
Preț în aplicația Ok Flora 408 RON
51 Trandafiri Fuchsia în Hârtie
#2133
...
459.00
RON
-10%
510.00RON
Preț în aplicația Ok Flora 408 RON
51 Gherbere Mix Roz
#2191
...
255.00
RON
-10%
255.00RON
51 Trandafiri Roșii
#2145
...
459.00
RON
-10%
510.00RON
Preț în aplicația Ok Flora 408 RON
51 Trandafiri Roșii în Hârtie
#2129
...
459.00
RON
-10%
510.00RON
Preț în aplicația Ok Flora 408 RON
51 Trandafiri Mix Orange
#2157
...
459.00
RON
-10%
510.00RON
Preț în aplicația Ok Flora 408 RON
Produse noi
Aranjament de Toamnă Nr. 1
#2930
...
129.00
RON
Preț în aplicația Ok Flora 119 RON
Aranjament de Toamnă Nr. 2
#2931
...
159.00
RON
Preț în aplicația Ok Flora 149 RON
Cutie Medie Neagră cu Trandafiri Roșii
#2972
...
210.00
RON
Preț în aplicația Ok Flora 195 RON
Cutie Medie Neagră cu Trandafiri Galbeni
#2937
...
210.00
RON
Preț în aplicația Ok Flora 195 RON
Cutie Medie Albă cu Trandafiri Roz
#2973
...
210.00
RON
Preț în aplicația Ok Flora 195 RON

Politica de Confidențialitate

  1. OkFlora, detinatorul si administratorul acestui website, este un operator de date roman
  2. OkFlora acorda importanta si respecta reglementarile in vigoare, inclusiv cele legate de protejarea datelor cu caracter personal ale partenerilor.
  3. De asemenea, au fost intotdeauna respectate reglementarile privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal si o vom face in continuare, adaptandu-ne noilor cerinte europene ale Regulamentului UE nr. 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
  4. Increderea dumneavoastră în serviciile și personalul nostru este una din principalele noastre preocupări. In acest context, pentru a va furniza cea mai buna experienta posibila, ne concentram pe continua imbunatatire in intreaga noastra activitate.
  5. Inca de la infiintare, OkFlora respecta si acorda importanta celor mai bune practice in domeniul online.
  6. OkFlora cunoaște importanța datelor dumneavoastra personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, în cadrul prezentelor Termeni si Conditii.
  7. OkFlora are la bază obiectul de activitate: comertul florilor și aranjamentelor florale, cadourilor ce pot însoți aranjamentele florale, inclusiv livrarea lor, iar datele de contact complete ale companiei sunt e-mail: office@okflora.ro, tel: +40758400400 și +40374004000.
  8. OkFlora prelucreaza prin mijloace automatizate si manuale datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul furnizarii serviciilor si bunurilor din sfera de activitate a societatii, executarii contractelor incheiate cu societatea, in scop de promovare a serviciilor societatii (marketing, inclusiv marketing direct), concursuri, loterii publicitare, efectuarea de comunicari comerciale pentru serviciile OkFlora, inclusive cele oferite impreuna cu parteneri OkFlora, de acordare a unor bonificatii catre client sau a unor beneficii in cadrul unor campanii promotionale, pentru indeplinirea unor obligatii legale ale societatii cum ar fi comunicarea de informatii catre organele de stat abilitate precum si pentru realizarea intereselor legitime ale societatii cum este cazul prelucrarii imaginii prin inregistrari video pentru protectia persoanelor si bunurilor din incinta sediului societatii.
  9. Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea fi folosite in scop promotional (marketing), vanzari (ofertare) sau pentru diverse notificari, cu acceptul explicit al dumneavoastra.
  10. Datele cu caracter personal prelucrate sunt destinate utilizarii de catre societate si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: catre dumneavoastra in calitate de persoana vizata sau catre reprezentantii dumneavoastra legali, catre personalul angajat al societatii, catre autoritatile centrale si locale conform dispozitiilor legale, catre persoanele imputernicite de societate in calitatea sa de operator.
  11. In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate, societatea va prelucra datele cu caracter personal pe durata existentei consimtamantului dumneavoastra sau pe durata executarii contractului incheiat/prestarii serviciilor specifice, precum si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv dispozitiile referitoare la arhivare.
  12. In conditiile prevazute de legislatia in domeniul prelucrarii datelor cu character personal, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul la opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate; si dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.
  13. In situatia in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in baza consimtamantului, dispuneti si de dreptul de a retrage consimtamantul dat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal fara insa a afecta legalitatea prelucrarii facute pana in acel moment.
  14. Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte.
  15. Refuzul de a furniza datele cu caracter personal poate determina imposibilitatea furnizarii de catre societate a serviciilor specifice si/sau a indeplinirii celorlalte scopuri de prelucrare de catre OkFlora.
  16. De asemenea, confirmam faptul ca nu stocam si nu cerem date cu character special cum ar fi orientarea politica, orientarea religioasa, etc.
  17. Pe site-ul nostru, okflora.ro, exista posibilitatea ca orice vizitator sa poata solicita stergerea informatiilor din baza de date (in situatia in care considera ca ar putea avea telefonul, adresa de e-mail sau numele stocate la noi) sau sa isi dea Acordul pentru inregistrare/actualizare si inscriere la newsletter. Atunci cand vom avea posibilitatea (daca va fi necesar) ca utilizatorii sa se logheze in site, obligatoriu orice client cu cont deschis pe site-ul nostru poate accesa zona de administrare cont. Atunci cand veti dori sa nu mai primiti newslettere sau materiale informative din partea OkFlora, va puteti dezabona folosind butonul „Dezabonare” sau „Unsubscribe” din corpul mail-ului primit sau printr-un e-mail la adresa: office@okflora.ro
  18. Va asiguram ca prelucram date cu caracter personal cu respectarea urmatoarelor principii:
  •  Datele sunt in siguranta
  •  Clientii OkFlora detin mereu controlul acestor date, asa cum am prezentat la paragrafele anterioare
  •  Datele sunt utilizate pentru a va oferi experiente pozitive in legatura cu comenzile si ofertele solicitateâVa informam ca am implementat in cadrul firmei procedura aferenta GDPR si astfel ne-am conformat directivelor europene (Regulament 2016/679/UE aplicat de toate statele Uniunii Europene) Dacă nu sunteţi de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si conditii nu utilizaţi niciunul dintre website-urile noastre sau nu ne furnizaţi datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii să fie condiţionate de furnizarea datelor dvs. personale.
  1. Pentru mai multe detalii cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre OkFlora, precum si cu privire la drepturile de care beneficiati in acest context sau exercitarea acestora, puteti adresa o cerere in format electronic prin e-mail catre responsabilul privind protectia datelor din cadrul societatii la adresa: office@okflora.ro
 
  •  Datele sunt in siguranta
  •  Clientii OkFlora detin mereu controlul acestor date, asa cum am prezentat la paragrafele anterioare
  •  Datele sunt utilizate pentru a va oferi experiente pozitive in legatura cu comenzile si ofertele solicitate

Politica de Confidențialitate

Se încarcă...
Descarca aplicația și ai 30 RON reducere la prima comanda