Livrare gratuit─â
Livrare gratuit─â

în București timp de 2-5 ore

Rezisten╚Ť─â
Rezisten╚Ť─â

până la 10 ani

Ambalaj
Ambalaj

de Lux Gratis

Poz─â Martor
Poz─â Martor

Video la livrare

Card
Card

de felicitare stilat

Garan╚Ťie
Garan╚Ťie

returnare plat─â

Livrare special─â
Livrare special─â

în București

Livrare anonim─â
Livrare anonim─â

la solicitare

High Quality
High Quality

Products

Livrare prin LuxCourier
Livrare prin LuxCourier

oriunde in Romania

Livr─âm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Gest
Gest

nemuritor

Trandafiri Negri

Sorteaz─â dup─â
Disponibil 14 Produse
Trandafir Criogenat Negru Mic in Cupola Mare de Sticla, cu inaltime 27 cm si diametru 15 cm, garantie 10 ani
239,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 209,00 RON
Cumpara
Buchet 51 Trandafiri Negri cu dimensiune 40-60 cm, decorat cu panglica de satin alba
1326,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 1275,00 RON
Cumpara
Buchet din trandafiri albi si trandafiri negri, 40-60 cm, decorat cu panglica satin si hartie decorativa alb negru
442,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 425,00 RON
Cumpara
Buchet din 101 Trandafiri Negri, dimensiune 40-60 cm, decorat cu panglica de satin alba
2525,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 2424,00 RON
Cumpara
Buchet din Trandafiri Negri, 25 fire, dimensiune 40-60 cm, in hartie decorativa cu panglica de satin
650,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 625,00 RON
Cumpara
Buchet Trandafiri Negri, 51 fire, 40-60 cm, in ambalaj transparent, decorat cu panglica de satin
1275,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 1224,00 RON
Cumpara
3 Trandafiri Criogenati Negri in Cupola Mare de Sticla, cu inaltimea de 27 cm si diametru de 15 cm, garantie 10 ani 3 Trandafiri Criogena╚Ťi Negri în Cupol─â
-7 %
429,00
RON
459,00 RON
Pret in aplicatia OkFlora 399,00 RON
Cumpara
Trandafir Criogenat Negru si Ursulet Mic de Plus in Cupola Mare de Sticla, cu inaltimea de 27 cm si diametru de 15 cm
299,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 279,00 RON
Cumpara
Trandafir Criogenat Negru Mic in Mini-Cupola de Sticla, cu inaltime 12,5 cm si diametru 9,5 cm, garantie 10 ani Trandafir Criogenat Negru în Mini-Cupol─â
169,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 159,00 RON
Cumpara
Trandafir Criogenat Negru in Mini-Cutie Alba, inaltime 8 cm si diametru 6 cm, trandafiri criogenati rezistenti 10 ani Trandafir Criogenat Negru în Mini-Cutie Alb─â Trandafir Criogenat Negru în Mini-Cutie Alb─â Trandafir Criogenat Negru în Mini-Cutie Alb─â
-14 %
119,00
RON
139,00 RON
Pret in aplicatia OkFlora 99,00 RON
Cumpara
9 Trandafiri Criogenati Negri in Cutie de Lux Mica Alba, cu inaltime 15 cm si diametru 15 cm, garantie 10 ani 9 Trandafiri Criogena╚Ťi Negri în Cutie de Lux Mic─â Alb─â 9 Trandafiri Criogena╚Ťi Negri în Cutie de Lux Mic─â Alb─â 9 Trandafiri Criogena╚Ťi Negri în Cutie de Lux Mic─â Alb─â
-24 %
479,00
RON
629,00 RON
Pret in aplicatia OkFlora 459,00 RON
Cumpara
Trandafiri Negri si Rosii in Cutie Inima
1099,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 1059,00 RON
Vezi detalii
Trandafir Criogenat Negru Mare in Cutie Patrata de Catifea Neagra, dimensiuni 13x13 cm, inaltime 9 cm, garantie 10 ani
309,00
RON
Pret in aplicatia OkFlora 299,00 RON
Vezi detalii
9 Trandafiri Criogenati Negri in Inima Alba, inaltime 12 cm, cu diametru 17 cm, trandafiri criogenati rezistenti 10 ani 9 Trandafiri Criogena╚Ťi Negri în Inim─â Alb─â 9 Trandafiri Criogena╚Ťi Negri în Inim─â Alb─â
-24 %
519,00
RON
679,00 RON
Pret in aplicatia OkFlora 499,00 RON
Vezi detalii

Trandafiri negri – un cadou enigmatic si misterios

Trandafirii negri sunt plante rare. Cu siguranta te intrebi cum este posibil ca un trandafir sa fie negru, iar noi te asiguram ca este un proces absolut inofensiv. Expertii planteaza trandafiri obisnuiti care sunt udati in mod regulat cu o solutie speciala pigmentata neagra. Ca urmare a acestui proces se obtin gratiosii trandafiri negri. Pentru un eveniment mai solemn sau pentru buchete destinate partenerilor de afaceri, respectivele compozitii din trandafiri negri se incadreaza perfect in peisaj.

Comanda online buchet trandafiri negri in nuanta noptii

In frumosul sau mister, trandafirul negru poate avea mai multe semnificatii, iar tu decizi carei ocazii este mai potrivit. Sa incepem cu faptul ca negrul este culoarea care merge la orice, de aceea nu vei gresi daca vrei darui aranjamente din trandafiri negri criogenati in diferite situatii. O cutie cu trandafiri negri este un simbol al misterului, elegantei si poate fi daruit unei persoane individuale, deosebite, care iubeste cadourile neconventionale. Printre putinele flori care sunt perfect potrivite atat pentru o femeie, cat si pentru un barbat sunt respectivele compozitii cu trandafiri negri.

Semnificatia trandafirilor negri

Un buchet de trandafiri negri simbolizeaza increderea si stabilitatea. Un trandafir negru in cupola este perfect pentru o persoana cu verticalitate, care a vazut multe si are o cultura bine definita si versata. De asemenea, o cupola cu trandafiri negri este un simbol al neobisnuitului si al necunoscutului. Un buchet din trandafiri negri are o prestanta aparte, care inspira de asemenea si sa faci o livrare anonima. Comanda trandafiri negri daca ai o astfel de persoana in viata ta, va aprecia cu siguranta!

Trimite aranjament floral cu trandafiri negri gratuit in Bucuresti

Comanda online trandafiri negri criogenati in cupola cu livrare la domiciliu, iar in Bucuresti beneficiezi de livrare gratuita 24/7. Daca destinatarul nu este lipsit de simtul umorului, lasati-ne un mesaj creativ sau chiar cu urari ironice, dar calde, iar noi il vom atasa la respectiva compozitie de trandafiri negri. Pentru a completa acest tablou, la solicitare, eroul ocaziei se va bucura si de o livrare speciala de buchet trandafiri negri, la sacou roz, manusi albe si papion in Bucuresti si Ilfov. Trimite trandafiri negri la comanda in Romania, iar serviciul de livrare Ok Flora, care este disponibil de luni pana sambata, se va asigura ca alesii trandafiri negri sa ajunga in siguranta la adresa mentionata.

Ce simbolizeaza trandafirii negri?    » Trandafirii negri simbolizeaza increderea si stabilitatea. De asemenea, un buchet de trandafiri negri emana un aer misterios si enigmatic. Sunt perfecti pentru o livrare anonima.  

Cum se obtine culoarea neagra a trandafirilor?    » Culoarea neagra a trandafirilor este obtinuta printr-un proces absolut inofensiv, prin care se adauga o solutie speciala pigmentata neagra in apa sau in pamantul in care acestia cresc.  

Sunt trandafirii negri daunatori?    » Trandafirii negri nu sunt absolut deloc daunatori. Procesul prin care acestia se obtin este unul inofensiv atat pentru trandafiri, cat si pentru cei ce ii detin.  

Cat costa un buchet de trandafiri negri?    » Un buchet de trandafiri negri OkFlora costa incepand cu 391 RON, iar pretul variaza in functie de numarul si de aranjamentul cu trandafiri. Pentru mai multe detalii, apeleaza cu incredere la specialistii OkFlora Romania.  

Loading...