Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
Livrare Flori în toată țara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
  1. Acasa
  2. /
  3. Blog OkFlora
  4. /
  5. Idei de Cadouri
  6. /
  7. 5 Idei De Cadouri De Craciun Pentru Barbati

5 Idei De Cadouri De Craciun Pentru Barbati

18 Aprilie 2022

/

Idei de Cadouri

/

5 Idei De Cadouri De Craciun Pentru Barbati

5 Idei De Cadouri De Crăciun Pentru Bărbați

Crăciunul este sărbătoarea care ne ajută să ne înduioșăm bărbații cu cadouri surprinzătoare. Mulți cred că a oferi este mult mai plăcut decât a primi. Acest lucru se datorează faptului că ne punem tot sufletul în procesul de a alege cel mai potrivit cadou. Dintr-o mulțime de oferte, este important să alegi un dar util, frumos sau chiar gustos! Știm deja că dragostea trece prin stomacul bărbaților, așa că o jumătate de problemă este rezolvată. Daca nu ai idei de cadouri de Crăciun pentru bărbați, ne oferim să-ți fim complici anul acesta.

 

Pare dificil să alegi un cadou de Crăciun pentru bărbați, mai ales pentru cei care pare să aibă totul. De ce? Pentru că ei nu vorbesc foarte des despre ce își doresc sau la ce visează. De asemenea, ei prețuiesc mai mult cadourile practice decât cele romantice.

 

Cum să alegi un cadou pentru bărbați de Crăciun?

Sunt câteva tipuri de produse, pe care noi le-am repartizat în categorii. Astfel, îți vom ușura alegerea:

  • Un cadou original – pentru emoții unice.
  • Un set de cadouri – pentru cei ce adoră să fie surprinși.
  • Un cadou delicios – pentru gurmanzi sau iubitorii de dulce.
  • Un cadou corporate – pentru colegii de la birou sau partenerii de afaceri.
  • Un cadou cald, confortabil – pentru bărbații mai apropiați.
 

După ce ți-ai dat seama ce tip de cadou s-ar potrivi pentru destinatar, urmatorul pas este să afli cât mai multe informații despre el. Este valabil doar în cazul în care nu știi prea multe. Descoperă ce iubește să mănânce, cum îi place să petreacă timpul liber sau ce vin adoră. Poartă discuții libere.

De asemenea, poți să-l întrebi direct ce și-ar dori de Crăciun. Ai rămâne surprinsă – chiar funcționează! Dacă ai primit doar indicii, am pregătit noi o listă de 5 idei de cadouri pentru bărbați de Crăciun. Sigur vei găsi ceva potrivit.

5 Idei de cadou pentru barbați de Crăciun

1. Coș de Crăciun cu Asti Martini, Martini Bianco, Rafaello, Ferrero Rocher și cafea – cam așa arată un cadou perfect pentru iubit, soț, tată, prieten, frate sau coleg. Cine nu adoră o băutură de calitate și ceva dulce pe lângă? Crede-ne pe cuvânt - orice bărbat va rămâne plăcut surprins de la un asemenea cadou. Să nu uităm, contează atât aspectul, cât și conținutul. Acest coș le bifează pe ambele.

 

 

2. Coș de Crăciun cu Ferrero Rocher, Raffaello, Nutella și Kinder. Iubitorii de dulce vor fi în extaz! Coșul mai conține biscuiți cu scorțișoară, Chec Firentze, biluțe de ciocolată, toate decorate superb cu crengi de brad și globuri colorate. Fiecare produs luat separat strigă a Crăciun, ceea ce îi va încânta. Și acest coș poate fi dăruit oricărui bărbat, fie că este mai apropiat de sufletul tău sau nu. Nu dai greș cu el.

 

 

3. Coș de Crăciun cu Moet & Chandon, Kinder și produse Favorina. Acest coș este cadoul perfect pentru un bărbat ce ocupă un loc important în viața ta. Conține produse Premium. Pe lângă cele deja enumerate, mai are biscuiți cu scorțișoară, ciocolată Merci, Chec Firentze, Panettone și praline.

 

 

4. Set Aranjament de Crăciun, Panettone și Spumant ”Lacrima Dulce”. Cine s-ar bucura mai mult de acest cadou, dacă nu tata? Este un cadou delicios, iar aranjamentul va umple casa de magia sărbătorilor de iarnă.

 

 

5. Set Urs, Trufe de ciocolată, Biscuiți cu Scorțișoară și Lumânare. Acest set își va găsi cel mai bine locul în brațele fratelui mai mic sau a unui prieten. Dulciurile le va savura, lumânarea îi va încălzi sufletul, iar ursul va rămâne mereu ca o amintire frumoasă.

 

 

Sugestiile sunt multe, dar puține sunt prețioase. Sperăm că te-am ajutat cu sfaturile și ideile utile. Pentru mai multe idei acceseaza pagina Cadouri de Craciun. Bărbații nu sunt atât de greu de impresionat, mai ales dacă le dăruiești ceva spectaculos și... gustos!

Loading...