Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
Livrare Flori în toată țara
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
RON
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare București 2024-04-27
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
  1. Acasa
  2. /
  3. Blog OkFlora
  4. /
  5. Idei de Cadouri
  6. /
  7. Idei cadouri de Craciun pentru iubit

Idei cadouri de Craciun pentru iubit

02 Martie 2024

/

Idei de Cadouri

/

Idei cadouri de Craciun pentru iubit

Idei cadouri de Crăciun pentru iubit

Cadoul pentru iubit este un prilej în plus ca să-i arăți încă o dată cât de mult înseamnă pentru tine prezența lui, susținerea și protecția. Uneori însă, alegerea unui cadou potrivit pentru el este problematică, având în vedere că nu sunt la fel de multe variante cadouri pentru bărbați precum sunt pentru femei.

Pentru că știm că multe doamne și domnișoare sunt în căutare de idei cadouri de Crăciun pentru iubit, am făcut o selecție cu unele dintre produsele noastre și suntem siguri că vei găsi ceva care să se potrivească bărbatului special din viața ta.

Parfumul – un cadou special

Este unul dintre bărbații atenți la modul în care se prezintă, la apariția lui? Trăiește viața la intensitate mare, este modern și hotărât? Alege pentru el apa de toaletă Gucci Guilty Absolute, un parfum intens, pasional și seducător, exact ca bărbatul care îl poartă. Este intens, lemnos-pielos, îmbină note de patchouli cu chiparos, vetiver și esențe lemnoase. De asemenea, aroma lui persistă pe toată durata zilei. Cu siguranță că-ți va face și ție multă plăcere să-i simți un asemenea parfum cât mai mult timp și să vezi că îți apreciază cadoul!

 

 

Tot în aceeași temă pentru bărbatul care știe exact ce își dorește și captează toată atenția, dar cu aromă diferită, din seria de idei de cadouri de Crăciun pentru iubit am inclus apa de toaletă Eros de la Versace reflectă bărbăția și pasiunea. Prezintă note cu menta, lamaie de Italia, mar verde, vetiver, mușchi de stejar, vanilie, cedru.

 

 

Ține cont că în alegerea unui parfum ar trebui să ții cont de multe criterii ca să știi că ai făcut cadoul potrivit. Caută mai multe strategii de a afla din avans dacă îi este cel mai bun pentru el: mergeți într-un magazin de specialitate și testați arome, întreabă-l care îi sunt notele preferate sau ce vrea să încerce. Astfel, vei găsi mai ușor varianta potrivită.

Îndrăgostit de băuturi fine?

Dacă vrei să alegi un cadou pentru iubitul tău care apreciază băuturile speciale, cu tradiție și din categoria celor mereu apreciate, dar și florile, alege un aranjament floral în cutie cu whisky Jack Daniels No7 Black Label. Acesta este o băutură care sigur va fi apreciată de el și va primi încă o dată confirmarea că ești atentă la gusturile și preferințele lui.

 

 

Nu ești convinsă că faci alegerea potrivită? Ei bine, află că distileria „Jack Daniel's“ a fost înregistrată oficial fiind prima distilerie înregistrată din SUA, iar whisky-ul are un gust unic, apreciat și recunoscut de către cunoscători. Apa folosită este filtrată prin procedee patentate și băutura este depozitată vreme de cel puțin 4 ani în butoaie realizate din lemn de stejar american.

Idei cadouri Crăciun iubit jucăușe

De asemenea, pentru idei cadou Crăciun iubit din zona romantică, dar și când vrei să abordezi latura mai jucăușă deopotrivă a ta și a lui, am alcătuit un pachet care sigur îl va încânta. Bomboane fine Ferrero Rocher, șampanie Moet Chandon, baloane în formă de inimă și o cutie de șosete cu țesătură amuzantă îi vor aduce zâmbete și încântare, dar și o latură de lux.

 

 

Am inclus Moet Chandon și șosete cu țesătură creativă și într-un alt pachet – surpriză în care spiritul ludic apare mai prezent prin include un balon în formă de sticlă de șampanie.

 

 

Cadou practic și accesibil

Pentru bărbatul practic căruia îi place să urmărească diferite sporturi la tv, ai șanse mari să faci alegerea potrivită de cadou dacă îi comanzi o cutie cu bere Paulaner, alune și covrigei. O poți însoți de asemenea, de o felicitare gratuită din partea ta, sau poți să optezi pentru livrare sub anonimat, și putem să-ți oferim și varianta de foto martor la livrare.

 

 

Bărbații apreciază în mod special cadourile pe care le pot integra cât mai ușor în viața lor de zi cu zi și în stilul lor, iar toate cele de mai sus sunt foarte ușor de oferit în acest sens.

Loading...